1. Twitter-accounts voor Final Fantasy 16 gevonden

Twitter-accounts voor Final Fantasy 16 gevonden

Maar zijn ze officieel?

Fans hebben twee Twitter-accounts gevonden die mogelijk gebruikt gaan worden voor het nog onaangekondigde Final Fantasy 16.

Op social media gaf men aan de twee Twitter-accounts gevonden te hebben, genaamd '@FF16_JP' en '@FF16_EN'. Het zou hierbij logischerwijs om de Japanse en Engelse versies van officiële Twitter-accounts gaan. De accounts zijn op dit moment nog vergrendeld en zijn vorige maand aangemaakt. Mogelijk zijn ze verbonden aan een e-mailadres van Square Enix, al is dit niet bevestigd.

Het is niet ongebruikelijk dat uitgevers voor de aankondiging van een nieuwe game al social media-accounts voor het spel in kwestie aanmaken. Het is echter ook mogelijk dat andere mensen of bedrijven de accounts hebben aangemaakt, mogelijk om te kunnen verkopen aan Square Enix wanneer de game officieel wordt aangekondigd.

Square Enix heeft vooralsnog in ieder geval geen nieuw deel in de Final Fantasy-reeks aangekondigd. Final Fantasy 15 verscheen in 2016. Wel is bekend dat Square Enix aan het tweede deel van Final Fantasy 7 Remake werkt. Eerder dit jaar verscheen daar het eerste deel van.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zou mooi zijn. En ik weet het, het is valse hoop maar ik hoop dat er weer een soort gelijk battle systeem komt als in FF7, 8 ,9 of 10
 • @Meta_coola
  Ken je rekenen… reken der maar niet op
  Maar is wel te hopen of een remake van 8 mijn favoriete
 • @dennis070

  Daarom zeg ik ook valse hoop ;)


  Final Fantasy VIII is (imho) de beste FF ooit gemaakt. Heb niks voor niks een keting van griever en een tatoeage van griever op mn rechter onderarm.
 • @Meta_coola
  Super dik goos 👍
 • @dennis070

  :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren