1. Two Point Hospital-uitbreidingen onderweg naar consoles

Two Point Hospital-uitbreidingen onderweg naar consoles

Vanaf 5 maart

Alle ontbrekende uitbreidingen van Two Point Hospital zijn vanaf 5 maart beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

De ontbrekende uitbreidingen waren al beschikbaar voor pc en zijn vanaf 5 maart dus ook speelbaar op de relevante consoles. Het gaat hier om de Off the Grid- en Close Encounters-uitbreiding. De eerste twee dlc van de ziekenhuissimulator zitten reeds in de consoleversie ingebakken.

Om te vieren dat alle dlc nu verkrijgbaar zijn, wordt er een speciale Jumbo Edition van de game gelanceerd. Deze editie bevat alle mogelijke uitbreidingen en is vanaf 5 maart te koop voor 40 euro.

Two Point Hospital is een komische ziekenhuissimulator waarin spelers hun patiënten kunnen helpen met gekke ziektes zoals 'lichthoofdigheid' en 'grey anatomy.' Het is de spirituele opvolger van Theme Hospital. Ontwikkelaar Two Point Studios werd door twee mensen achter Theme Hospital opgericht. De studio is inmiddels gekocht door Sega. Two Point Hospital is tevens verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren