1. Ubisoft betaalt 1 miljoen euro voor aankomende trailer

Ubisoft betaalt 1 miljoen euro voor aankomende trailer

Far Cry 6?

Ubisoft heeft omgerekend 1 miljoen euro betaald voor één trailer voor een aankomende game.

Dat meldt productiebedrijf Goodbye Kansas Studios. "Het is fantastisch dat Goodbye Kansas een nieuwe productie voor Ubisoft in de maak heeft, een welkom teken van vertrouwen van een van een van de zwaargewichten uit de industrie", zegt managing director Peter Levin."

In totaal betaalt Ubisoft 11 miljoen Zweedse kronen (ongeveer 1 miljoen euro), vermoedelijk aan de locatie in Stockholm. Andere studio's bevinden zich in Hamburg, Londen en Los Angeles.

Volgens Maria A Grimaldi, CEO en managing director van moederbedrijf Bulbar Group, is Goodbye Kansas Studios een van de weinige bedrijven die 'geavanceerde gametrailers' volledig zelf ontwikkelt.

De studio maakte recent een GCI-trailer voor Cyberpunk 2077 en eerder trailers voor Star Wars: Battlefront Magic The Gathering en Battlefield. Ook voorziet het onder andere The Walking Dead van grafische effecten.

Goodbye Kansas vertelt niet voor welke game de trailer bedoeld is, maar vermoed wordt dat het om Far Cry 6 gaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ja en???

  Ik heb geen idee hoeveel een trailer (uitbesteed) normaliter kost. Wat moeten we dus met dit nieuws?

  In ieder geval niet de handjes op elkaar. Hartstikke mooi voor Goodbye Kansas, maar af en toe lijkt het net alsof Ubisoft meer aandacht en geld aan trailers besteed, dan aan de games zelf.
 • @barton
  Ja, ik moet zeggen dat ik het geen enorm schokkend bedrag vind als je de trailers van tegenwoordig ziet. Die revealtrailer was ook een paar minuten, grote acteurs, enorme productie. Dus misschien een beetje nikszeggend.

  Ook omdat het bij Ubisoft nu juist niet schort aan de trailers. Die doen hun werk goed. Het waarmaken van al die verwachtingen door de gelikte beelden lukt ze (bij mij in ieder geval) minder goed. Laat ze daar nog eens wat budget tegenaan smijten.
 • @barton

  Ubisoft is niet de eindige die (CGI) trailers en geen tot weinig gameplay toont. Alleen krijgt Ubisoft sneller kritiek dan bijvoorbeeld topfavoriet Microsoft die niks anders dan trailers heeft getoond. Erger nog: die komen er altijd mee weg en worden hier op handen gedragen. Precies Nintendo.
 • @Don Carpaccio

  Volgens mij haal jij een paar dingen door elkaar: dit is een Ubisoft-nieuwtje, geen Microsoft- of Nintendo-nieuwtje. En ik heb nou niet het idee dat Microsoft topfavoriet is of dat die ermee wegkomen. Al zeker niet bij jou.
 • @Meta_Coola

  Hebben ze je nu dan eindelijk ingehuurd voor reclame en trailer activiteiten. ;)
 • @DefenseForceNL

  Hahaha ik doe het voor de helft.
 • @DefenseForceNL

  Mijn mond is sealed
 • Ja net als top games creëren kan Ubisoft ook uitmuntende trailers maken, maar 1 miljoen er tegen aan gooien is wel erg veel.
 • @Meta_coola

  Zegt diegene die nu al het geld aan het tellen is.
 • Dus daar gaat al dat geld heen …
 • @Ichabod

  Het geldt gaat idd naar top trailers en top games toe
 • @Meta_coola

  Ik zie er niks van terug .. daarom koop ik ze ook pas rond de 20 dollar

  En ik moet zeggen behalve ac2 en Vaillant hearts heb ik geen enkele Ubisoft tot het einde kunnen brengen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren