1. Watch Dogs Legion bestaat echt

Watch Dogs Legion bestaat echt

Game wordt op E3 onthuld

Ubisoft heeft bevestigd dat Watch Dogs Legion echt is. Op E3 onthult de uitgever het spel.

Gisteren lekte er via Amazon UK informatie uit over een nieuwe Watch Dogs-game. Het spel zou Watch Dogs Legion heten en zich afspelen in een toekomstig Londen. Daarbij zouden spelers in de huid kunnen kruipen van elk personage - hoe onbelangrijk ook - in het spel.

Ubisoft heeft nu het officiële Twitter-account van Watch Dogs aangepast naar de nieuwe naam van de game. Ook heeft het bedrijf onthuld dat Legion op E3 wordt onthuld. Aangezien de naam in ieder geval correct is, lijkt de andere informatie ook juist te zijn, al is dit nog niet bevestigd.

Aanstaande maandagavond houdt Ubisoft om 22:00 uur Nederlandse tijd zijn E3-persconferentie. Hoogstwaarschijnlijk zien we dan meer van Watch Dogs Legion.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Gaat sws in de pre order, kijk er naar uit!
 • Hmm als ik het zo lees neemt men dus afscheid van het hemeltergende SJW gezelschap uit deel 2. Als ik van die lui niemand significant zie terugkomen in deze game dan kan het voor mij weer enorme must have zijn.
 • @xevulutionx

  Was het zo erg? Ik heb deze game nooit gespeeld lol.
 • @san5324
  Ja ik vond het erg vervelend en ben er misschien te snel mee opgehouden (uur of 4-5 gok ik). Maar het sausje lag er voor mij te dik op.
 • @xevulutionx

  Dan is er frustratie bespaard hier.
 • Gaaf man, ben benieuwd !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren