1. Ubisoft brengt voor april 2021 vijf AAA-games uit

Ubisoft brengt voor april 2021 vijf AAA-games uit

Beyond Good & Evil 2 laat nog even op zich wachten

Ubisoft zal voor April 2021 in totaal vijf AAA-games uit gaan brengen. Drie van deze games kunnen we verwachten tussen oktober en december, de andere twee zullen tussen januari en maart uitkomen.

De drie games die vanaf oktober uit zullen komen zijn Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine. Deze drie games zouden eigenlijk eerder in 2020 uitkomen, maar afgelopen oktober meldde Ubisoft dat de release van drie spellen is uitgesteld tot het volgende financiële jaar, mede dankzij optimalisatie voor next-gen consoles en tegenvallende verkopen van Ghost Recon Breakpoint.

Watch Dogs Legion

De twee games die tussen januari en maart uitkomen zijn mogelijk nieuwe delen in de Assassin's Creed- en Far Cry-franchise.

Ubisoft heeft expliciet vermeld dat Beyond Good & Evil 2 niet in deze maanden gaat verschijnen. Het langverwachte vervolg op de cultgame was voor het eerst aangekondigd in 2008. Aangezien het spel niet tijdens dit financiële jaar uit zal komen kunnen we de game op z'n vroegst verwachten vanaf april 2021.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • 5 games in 14 maanden waarvan geen enkele echt top gaat worden…tja het blijft ubi.

  Ik ben wel benieuwd naar hun e3 lineup.
 • @Ramirez wel knap dat jij nu al weet dat geen enkele top gaat worden
 • @Real13
  Vind ik ook raar om te zeggen.

  We hebben Ubisoft Quebec die de nieuwe AC kunnen maken

  We hebben Ubisoft Montreal die de nieuwe far Cry kunnen maken

  We hebben Ubisoft Toronto die watch dogs legion maakt

  En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Ze hebben zo allemaal hun eigen resources etc. Die kunnen allemaal los van elkaar tegelijkertijd top producten afleveren. Die liggen echt niet in elkaars vaarwater.
 • Nice, hopelijk gaat één van de 5 games een Assassin's Creed game worden. Als die minstens net zo goed word als AC Odyssey dan word meer dan top notch.
 • @Meta_coola Dat er een assassins creed game bij zit is wel zeker. 2 van hun 2 grootste franchises dus dat is AC en wie weet ook Far Cry

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren