1. Cross-play en cross-progressie komt naar Ubisoft-games via Ubisoft Connect

Cross-play en cross-progressie komt naar Ubisoft-games via Ubisoft Connect

Meeste toekomstige Ubisoft-games ondersteunen het

Ubisoft Connect is een service waarmee cross-play en cross-progressie aan games wordt toegevoegd.

De gratis service combineert Uplay en Ubisoft Club en geeft spellen die het ondersteunen cross-play en cross-progressie. Games kunnen dus, ongeacht op welk systeem er wordt gespeeld, met alle andere gamers gespeeld worden. Alle progressie gaat mee naar andere platformversies als er gewisseld wordt.

Dit "ecosysteem van services voor Ubisoft-games op alle systemen" lanceert tegelijk met Watch Dogs Legion op 29 oktober. Uiteindelijk moeten de meeste moderne Ubisoft-games het ondersteunen. Games als Assassin's Creed Valhalla, Hyper Scape, Riders Republic, Hyper Scape en dus Watch Dogs Legion vallen hier in ieder geval onder.

Naast cross-play en -progressie ontvangen leden ook een Ubisoft Account met een level. Dit level gaat omhoog door uitdagingen in games te klaren en zo Ubisoft Connect XP te verdienen. Ubisoft Connect XP valt niet uit eerder uitgekomen Ubisoft-games te halen. In plaats van dat eerder uitgekomen games mogelijkheden krijgen om XP vrij te spelen, ontvangen alle leden meer dan 1000 punten, ongeacht welke games in het verleden zijn gespeeld.

Ubisoft Connect komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch, Stadia, iOS, Android en het internet. Op de officiële website is meer informatie te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt mij toch dat dit steeds meer de standaard gaat worden? En zo niet, dan hoop ik het toch 😂
  • Dus eigenlijk is Ubisoft connect gewoon de evolutie van de Ubisoft club app. Wel erg mooi dat je straks eerst een game op de PS4 kan spelen dan de saves over kan zetten naar de PS5, en als je een switch hebt de Game met de zelfde save kan doorspelen en vervolgens thuis de Game gaat spelen op pc en wederom de zelfde save kan gebruiken.
  • Enigste goede manier .. maar dat er dan weer een app nodig is valt zwaar tegen.

    Crossplay word de standaard deze generatie, en dan is de keuze m.b.t de console ook heel makkelijk.

    Je hoeft niet meer iets te kopen omdat je anders niet met je vrienden kunt gamen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren