1. Ubisoft kondigt verbetertraject voor Ghost Recon Breakpoint aan

Ubisoft kondigt verbetertraject voor Ghost Recon Breakpoint aan

Diverse updates en nieuwe content in de planning

Ubisoft gaat aan de slag met Ghost Recon Breakpoint om het spel te verbeteren.

De pas uitgekomen game werd wisselvallig ontvangen in recensies wereldwijd, wat volgens Ubisoft zelf leidde tot tegenvallende verkoop van het spel. Het bedrijf is niet alleen van plan dit voortaan te voorkomen - Ubisoft stelde vorige week hun games Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine uit - maar heeft nu ook plannen gedeeld om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren.

Half november moet update 1.0.3 uitkomen, waarmee diverse bugs moeten worden weggewerkt. Zo moeten problemen rondom het repareren van drones, de nachtvisiebrillen en de notificatie dat een missie is geklaard opgelost worden. Eind november volgt vervolgens nog een update die nog meer verbeteringen moet doorvoeren.

Daarna richt het bedrijf zich op nieuwe content. In december moet er een raid beschikbaar komen genaamd project Titan, gevolgd door een live-event genaamd 'The Terminator'. Meer hierover is nog niet bekend.

Ubisoft laat weten verder diverse klachten te willen behandelen. Zo zijn ze op de hoogte van de klachten rondom de in-game economie en moeten er de komende weken dan ook aanpassingen gemaakt worden. Ook wordt er gewerkt aan de toevoeging van door de computer bestuurde teamgenoten. Meer is te lezen op de Ghost Recon-website.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Man ze hebben dit spel echt verkloot. Wildlands vond ik echt gaaf. Als ze op dat concept door gegaan waren en verbeterd hadden had het een nog beter spel kunnen worden. Nu hangt aan elk wapen een level, lopen de mannetjes alsof ze in hun broek gescheten hebben en vullen ze 1/3 van het scherm… Heb dit spel dan ook niet gekocht 2 keer de beta gespeeld maar vond het er niet uitzien.
 • Dus we moeten eerst met onze portemonnee laten zien dat we geen onafgemaakte bende te voorkomen? Ubi, als die andere spellen ook niet af waren, waarom was je dan van plan ze uit te brengen? Iets zegt mij namelijk dat, als GRB niet slecht verkocht was geweest, jullie de games die nu zijn uitgesteld 'gewoon' hadden uitgebracht.

  Ik vond jullie weer op de goede weg omdat bekende spellenreeksen weer wat meer kwaliteit en zorg kregen, maar met dit soort praktijken valt op dat de geldwolf nog niet volledig in een makker schaapje veranderd is. We zijn niet dom Ubi, flik dit soort dingen gewoon niet.
 • Jammer dat ze het zo verkloot hebben. Maar Rainbow Six hadden ze in het begin ook zwaar maar dan ook zwaar verkloot, en die hebben ze toch jaren gesupport en er uiteindelijk wat moois van gemaakt. En dat moet ik ubi toch wel nageven, hoe slecht hun game ook ontvangen word ze blijven en het ondersteunen en dat ik kan ik alleen maar waarderen.
 • @Meta_coola
  Ze leren er alleen niet van blijkbaar
 • @Meta_coola

  Hoe bedoel je verkloot? Ik speel die game sinds launch en nooit problemen gehad eigenlijk.
 • @Erik07

  Onder andere micro transacties door willen drukken en toch wel wat bugs. Maar dat gezegd hebbende Ubisoft luistert wel echt naar hun klanten en ze willen 100% goodwill kweken door de game na de release te verbeteren.. En dat, dat kan ik heel erg waarderen. En ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat ze watch dogs legion etc. niet gaan verkloten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren