1. Laatste kwartaal 2020 was meest succesvolle ooit voor Ubisoft

Laatste kwartaal 2020 was meest succesvolle ooit voor Ubisoft

Rainbo Six heeft inmiddels meer dan zeventig miljoen spelers

Ubisoft draaide in het laatste kwartaal van 2020 diens meest succesvolle kwartaal ooit.

Dat liet het bedrijf weten tijdens de bekendmaking van diens kwartaalcijfers. Ubisoft boekte een netto winst van ongeveer een miljard euro, meer dan het dubbele dan de 455,5 miljoen euro die in dezelfde periode een jaar eerder werd behaald. Het bedrijf is daarnaast de meest succesvolle third-party uitgever op de Switch.

"We hebben Ubisofts sterkste kwartaal ooit bereikt dankzij de kwaliteit van onze releases en de variatie in ons portfolio. We zijn enorm trots op onze teams die in deze uitdagende tijden geweldige spellen hebben gelanceerd op verschillende systemen."

Eind vorig jaar gaf Ubisoft onder andere Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion en Immortals: Fenyx Rising uit.

Ubisofts online shooter Rainbow Six Siege heeft inmiddels meer dan zeventig miljoen spelers, zo liet men ook weten. De game verscheen eind 2015. Door constante ondersteuning van updates en nieuwe content door de uitgever is het spel uitgegroeid tot een van de meest succesvolle multiplayergames van Ubisoft. De afgelopen twee jaar heeft het spel nog 25 miljoen spelers aangetrokken.

Assassin's Creed Valhalla

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • nou nog even de bugs van Valhalle maken dan is iedereen blij.
  • @djodjo idd, ik heb nog steeds dat echt de helft van de tijd de lippen van characters waaronder Eivor zelf niet bewegen terwijl ze praten. Breekt de immersie behoorlijk.
  • @Real13

    Echt ? Dat heb ik gelukkig maar één keer gehad met sigurd.
  • @Meta_coola

    Wat een geluk heb jij dan weer.
  • @Meta_coola Ja als het 1 of 2x gebeurd is niet zo erg maar bij mij is het ondertussen elke cutscene hopen dat het een keer klopt. Nog nooit meegemaakt in een game, hopen dat het gefixt word.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren