1. Ubisoft verhoogt voorlopig nog niet prijzen van next-gen-games

Ubisoft verhoogt voorlopig nog niet prijzen van next-gen-games

In ieder geval niet voor de games die dit najaar uitkomen

Ubisoft verhoogt voorlopig nog niet de prijzen van haar next-gen-games. Dat maakte CEO Yves Guillemot bekend tijdens een winstbespreking.

Eerder maakte 2K Games bekend dat de prijzen voor de next-gen-games van van 60 dollar naar 70 dollar worden verhoogd. Ubisoft wil daar voorlopig nog niet aan beginnen. Guillemot zei tijdens de winstbespreking dat in ieder geval de Ubisoft-games die dit najaar op de Xbox Series X en PlayStation 5 uitkomen nog de prijs van eerdere generaties hebben. Over de prijzen van games die later op de next-gen-consoles verschijnen wil Guillemot zich nog niet over uitspreken.

Assassin's Creed Valhalla

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Zeer netjes. Al verwacht ik dat ook hun games naar de 70 euro toe gaan.
  • Mogen ze doen, niet dat ik ze gaat kopen maar ze doen hun best maar.. Koop nu ook alle nieuwe games voor 40 dus zie geen reden waarom ik dat met de nieuwe gen ook niet zal doen
  • Gelukkig maar, want 70 euro per game vind ik gewoon te veel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren