1. De ontwikkeling van Beyond Good and Evil 2 in beeld

De ontwikkeling van Beyond Good and Evil 2 in beeld

Ontwikkelaar niet op E3 aanwezig

In een nieuwe livestream vertelt Ubisoft meer over de ontwikkeling van Beyond Good and Evil 2.

In de livestream zijn geen nieuwe bewegende beelden van het spel getoond. Wel werd er regelmatig artwork getoond. De ontwikkelaars gaven wel meer info over de progressie die wordt geboekt.

De game wordt op dit moment ontwikkeld door meerdere Ubisoft-studio's, namelijk Ubisoft Barcelona, Sofia, Montpellier, Bordeaux en Mainz. Daarnaast gaat Ubisoft Paris ergens in de komende maanden helpen. De game en het team achter de game zijn niet op E3 aanwezig komende week om zo door te kunnen werken.

Beyond Good and Evil 2 is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het betreft het langverwachte vervolg op het in 2003 verschenen eerste deel, dat werd ontwikkeld door Michel Ancel. Bekijk de complete livestream hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • @Wonderboy32 en dit doen ze al 2 jaar :/ het idee is wel tof, zoals je al zegt het lijkt totaal niet op Beyond good and evil 1 want dat was echt een tof spel,

    maar zoals ik zeg het idee is wel tof en als je kan doen wat ze zeggen :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren