1. Ubisoft hint naar nieuwe Ghost Recon-game

Ubisoft hint naar nieuwe Ghost Recon-game

Onthulling mogelijk op 9 mei

Ubisoft lijkt te hinten naar een nieuwe game die zich afspeelt in het Ghost Recon-universum.

Er is namelijk een website van de uitgever online gegaan die draait om het fictionele bedrijf Skell Technology. Op de website staat 'Join us for SkellCon' en er wordt afgeteld naar 9 mei om 20:30 uur Nederlandse tijd. Mogelijk wordt de game dan onthuld.

Onderstaande video is ook op de website te bekijken. Skell Technology is een bedrijf uit Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, dus mogelijk heeft de aankondiging iets met die gamereeks te maken. Ubisoft zelf heeft nog niets bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Goed nieuws

  Maar voor mij hoeft het niet snel uit te komen, sinds ik Wildlands nog steeds regelmatig speel.
 • Nieuwe of "nieuwe"?
 • @barton

  Ubiformule gok ik ; klaar om dingen te verzamelen, gebieden op de kaart vrij te spelen via torens en met gegenereerde missies aan de slag te gaan Bart? Jij als grote Ubisoftie ;)
 • Hopelijk nog beter dan wildlands, want dat was al de beste game sinds Advanced Warfighter 1 maar mankeerde wel aardig wat. Dus hopelijk word deze nog beter. Ubisoft kennende gaat het helemaal goed komen want ze luisteren aardig goed naar hun community en de feedback die ze krijgen. (sowieso stappen ze bijna bij elke grote franchise van de welbekende Ubi formule af. AC heeft die formule sowieso niet meer, bij WD2 zag je ook dat ze van die formule af aan het stappen zijn. Enkel FC blijven ze nog met deze formule maken)
 • @Meta_coola
  Je bent wat vergeten; #rozebril
 • @AWESOMEDUDE3

  Nee geen roze bril
 • @Meta_coola

  Je bent gewoon een fan van Ubisoft producten en daarmee ben je iets vaker positiever over hun producten niets mis mee. Maar geef dat dan ook wel eerlijk toe. Ik ben hier nog maar net. En het valt mij wel erg op dat Ubisoft in jou ogen weinig tot niets fout kan doen.
 • @legogamingfan

  Gozer, je hoeft de nadruk echt niet te leggen op dat je hier pas ''net'' bent. We weten allemaal wel dat je onder meerdere persona's hier al veel eerder bent geweest Kaasie.
 • @Shuckles

  Ik moet hem toegeven hij probeerde de schijn er lang op te houden. Pas na 5 dagen had ik door dat hij het was.


  Nu weer ontopic, uhm ik zeg toch echt letterlijk wildlands is de beste ghost recon sinds advanced warfighter 1 maar mankeerde wel aardig wat (onder andere net iets te veel herhaling en te veel gefocust op multiplayer) dus nee het is niet zo dat Ubisoft in mijn ogen niks fout kan doen.
 • @Meta_coola

  Ook jij lijkt Kaas te missen stuur hem een PM.

  Maar deze game was weer een standaard open wereld ubisoft game. Buiten de rabbids en Rayman titels zijn de Ubisoft titels te weinig verschillend van elkaar. Al is For Honor wel een mooi nieuw IP jammer van een ontbrekende vette singleplayer in die game.
 • @Shuckles

  Nogmaals ik heb geen idee waar jullie het over hebben. Ik ben geen Kaas dus geen idee waar je het over hebt. Als je zo graag contact met diegene wil stuur hem een PM.
 • @legogamingfan

  Is al goed kaas.
 • @CyberFl
  Ben geen Kaas
  Moet jij geen Anthem spelen ipv echte goede kwalitatieve games??? Je kraakt Nintendo af. Maar speelt troep als Anthem dus jij bent niet serieus te nemen.
 • @legogamingfan

  Het is division 2 momenteel, een Ubisoft game kaas.
 • @CyberFl

  🤣🤣. Toch grappig dat dit is iets wat niet enkel Shuckles en mij opvalt.

  Hoe die men ook aanvalt als iemand hem daar op wijst typisch kaas reactie. 🤣🤣
 • Wildlands vond het allemaal niet zo heel bijzonder. Weer de standaard Ubisoft open wereld.
 • Een zeer vermakelijke titel, die uiteindelijk toch wel veel hetzelfde trucje deed. De setting vond ik sowieso erg interessant al waren de Narco bazen wel een beetje nep. Hoop dat ze in de volgende titel niet zozeer gaan focussen op een grote speelwereld, maar meer op de implementatie van gevarieerde spelelementen; na 20000x een truck overvallen heb je dat ook wel gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren