1. Digitale presentatie 'Ubisoft Forward' aangekondigd voor juli

Digitale presentatie 'Ubisoft Forward' aangekondigd voor juli

Met Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, en...?

Ubisoft heeft een digitale presentatie genaamd 'Ubisoft Forward' aangekondigd. De presentatie wordt op 12 juli gehouden.

Tijdens dit evenement is het bedrijf van plan om "exclusief gamenieuws en onthullingen" te delen. Het lijkt er op dat deze digitale presentatie de gebruikelijke E3-presentatie in juni vervangt. E3 en de gerelateerde persconferenties gaan dit jaar niet door vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Welke games het bedrijf toont tijdens de presentatie is niet officieel aangekondigd, maar het spreekt voor zich dat het recent onthulde Assassin's Creed Valhalla aanwezig is. Ook ligt het in de lijn der verwachting dat eerder aangekondigde games zoals Watch Dogs Legion en Gods and Monsters aanwezig zijn. Fans hopen verder op een update rondom Beyond Good & Evil 2. Tot slot gaan er geruchten over een mogelijke Far Cry 6.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben benieuwd naar AC omdat er iets gedaan is aan een paar kritiek punten die ik had. Wel schrok ik van hoe de hoofdpersoon uit er zag zo matig misschien was het een slecht shot. Maar de compacter wereld en het niet verplicht meer hoeven grinden zijn echt 2 punten waar ik me bij de eerdere delen aan stoorde


  Verder ben ik benieuwd naar Gods & Monsters.

  Beyond and Good evil 2. Gaan ze nu eindelijk echte gameplay beelden tonen. Zo niet annuleer de game. En laat Ancel terug gaan naar Rayman. Of van Beyond good and Evil 2 een action adventure maken zoals deel 1.

  Rayman zou ik graag terug zien.

  Mario and Rabbids vervolg met DK characters maar ik hoorde dat Ubisoft Milaan aan iets anders werkt. Zou ze ook geschikt vinden om door Xbox in te laten huren om een crazy Conker game te laten maken.
 • 'Ubisoft doing the same old shit over and over again' presentatie.
 • Zin in, by the looks of it innoveren ze weer met de AC serie en het concept van watchdogs Legion klinkt ook nog steeds awesome. Hopelijk weten ze nu ook een keer te innoveren met hun andere titels.


  Op een nieuwe PoP en Splinter Cell ga ik in ieder geval niet hopen. Geen zin in valse hoop.
 • @Meta_coola

  hopen op innovatie in de AC-reeks valt toch ook in de categorie 'valse hoop'?
 • @benjaminben

  Nee want ze hebben al vaker geïnnoveerd met de AC franchise, black flag , origins en odyssey.
 • Ik ga het zeker kijken, ze maken altijd wel games die ik persoonlijk wel goed en leuk vind. Al hoop ik wel dat we minder open world games krijgen en meer lineaire games.
 • Zou blij zijn als Far Cry 6 aangekondigd word. Far Cry en Assassins Creed blijven toch wel mijn favoriete Ubisoft series.
 • @Real13

  Vond jij de laatste Far Cry goed? Far Cry mag een tijdje met pensioen.
 • Ik ben benieuwd naar de nieuwe ac. Als deze net zo fucking grinding fest is net als odysey dan pas ik.wat zeker jammer is want de games zien er altijd erg tof uit en Vikings zijn altijd cool natuurlijk.
 • @rpenning

  Het grinden zit niet meer in de nieuwe.
 • Ga zeker kijken!
  Hopelijk eindelijk weer eens wat meer informatie over Skull&Bones.
  En dan nu wel een gameplay demo van Assassin's Creed!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren