1. Nieuwe Ubisoft Forward-livestream wordt op 10 september uitgezonden

Nieuwe Ubisoft Forward-livestream wordt op 10 september uitgezonden

Gods and Monsters heet nu Immortals: Fenyx Rising

Op 10 september wordt de tweede Ubisoft Forward-livestream uitgezonden.

Dat heeft het bedrijf gisteravond aangekondigd. De livestream is op 10 september om 21:00 uur Nederlandse tijd te zien, onder andere via de officiële website. Een uur eerder begint de pre-show.

Het is nog niet bekend wat Ubisoft allemaal gaat tonen, maar in een teaser komen al enkele games voorbij, waaronder Watch Dogs Legion, Rainbow Six en Hyper Space. Ook het vorig jaar onthulde Gods and Monsters wordt getoond. Na eerdere geruchten heet het spel nu officieel Immortals: Fenyx Rising.

Volgens geruchten werkt Ubisoft aan een remake van Prince of Persia. Ook is er al geruime tijd geen gameplay meer getoond van Beyond Good and Evil 2. Het is echter niet bevestigd dat deze games tijdens de Forward-stream worden getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik ben echt benieuwd naar Immortals: Fenyx Rising, de vorige beelden doen mij geloven dat het een spiritueel vervolg is op de Fate of Atlantis DLC van AC odyssey en dat maakt mij blij.

    Hopelijk zijn de prince of persia remake geruchten waar (en hopelijk gaat het om The Sands of Time)

    Zou mooi zijn als ze ook weer eens wat tonen van Beyond Good and Evil 2. Dat ambitieus project klinkt nog steeds erg interessant.


    AC Valhalla mag afwezig zijn in de Ubi forward. Die ga ik sowieso kopen en na het zien van de mythische monsters filmpjes ben ik helemaal om om de limited collectors edition te kopen. Damn wat zag dat er gfx en gameplay wise goed uit.
  • Hoop wat te zien van Gods and Monsters dan. De andere games hebben niet mijn intresse. Ja Beyond Good 2 maar goed die hebben ze ben ik bang voor al verkloot.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren