1. Ubisoft komt met drie à vier AAA-Games komend fiscale jaar

Ubisoft komt met drie à vier AAA-Games komend fiscale jaar

Dit geeft analist, Daniel Ahmad, aan naar aanleiding van een financiële briefing

Via Twitter gaf analist Daniel Ahmad aan dat Ubisoft bij een financiële briefing heeft aangekondigd drie à vier AAA-games te lanceren in het aankomende fiscale jaar. Het fiscale jaar loopt van 1 april 2019 tot 31 maart 2020, dus de games zouden binnen de komende dertien maanden uit moeten komen.

Eén game is al bevestigd, namelijk Skull and Bones. Dit is een openwereldpiratenspel waarin jij moet proberen om met je crew de rijkdommen van de wereld te veroveren. Je kan ervoor kiezen om samen te werken of om alles alleen te doen. Andere piraten kunnen vrienden, maar ook vijanden zijn. Tijdens E3 2017 speelden we de game al.

Verder wordt er volop gespeculeerd over welke games er verder nog aan kunnen komen. Onder andere Watch Dogs 3, Beyond Good and Evil 2 en een vervolg op Ghost Recon: Wildlands worden genoemd, maar hier is officieel nog niks bekend. Daarnaast werkt Massive, de ontwikkelaar van The Division 2, werkt aan een game in het Avatar-universum.

The division 2

Dit is niet het enige goede nieuws vanuit Ubisoft. Zo komt er 21 mei een remastered versie van Assassin’s Creed III uit en 1 maart komt The Division 2 uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Hopelijk een nieuwe Splinter Cell.
  • Ik zou nog eens graag een R6 Vegas 2 type game zien. Dat was op de PS3 toch een graag gespeelde game voor mij. Geen open wereld als Wildlands meer.
  • Heb me prima vermaakt met Wildlands dus mag van mij een nieuwe Ghost Recon. Opnieuw open wereld maar dan in een fictief oorlogsgebied opererend achter de vijandige linies.
    Stiekem hoop ik dat Dice met een soortgelijk iets bezig is met Bad Company 3.
  • Er staat een fout in het artikel. 12 maart komt the division 2 uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren