1. Free-to-play game The Division Heartland aangekondigd

Free-to-play game The Division Heartland aangekondigd

Er wordt ook nog altijd aan de Netflix-film gewerkt

Ubisoft heeft gisteren de free-to-play game The Division Heartland officieel aangekondigd.

Dat deed het bedrijf in een nieuwe blogpost, waarin het de toekomst van de The Division-franchise schetste. De survival shooter moet dit of volgend jaar op pc, consoles en cloud uitkomen.

Heartland staat los van de andere The Division-games, maar gebruikt wel bekende elementen uit reeks. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

The Division Heartland wordt ontwikkeld door Red Storm Entertaint, dat eerder al meehielp aan de ontwikkeling van The Division en The Division 2. Er zijn verder geen screenshots of trailers uitgegeven van het spel. Wel kan men zich hier alvast aanmelden voor een bèta.

Ubisoft kondigde ook aan dat The Division-franchise op mobiel gaat verschijnen. Hier werden verder geen details over gegeven. Ook wordt er gewerkt aan nieuwe content voor The Division 2 dat dit jaar moet uitkomen, waaronder een nieuwe gamemodus en nieuwe manieren om in level omhoog te gaan. Meer details over deze nieuwe content volgen nog.

Tot slot werd herbevestigd dat Ubisoft Film & Television samen met Netflix aan een film gebaseerd op The Division werkt. In de film spelen Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal de hoofdrol. Rawson Marshall Thurber regisseert. 

Volgens Ubisoft moet The Division sowieso in meer media voor gaan komen. Zo komt er ook een boek met een volledig origineel verhaal uit, dat zich na The Division 2 afspeelt en de focus legt op hoe de uitbraak van het virus verschillende delen van de Verenigde Staten beïnvloedt.

The Division Heartland

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren