1. Animatieseries gebaseerd op Watch Dogs en Blood Dragon in de maak
Watch Dogs 2
100% hot!
1 member volgt dit
0 members willen dit
4 members hebben dit

Animatieseries gebaseerd op Watch Dogs en Blood Dragon in de maak

En ook van Rayman en Hungry Shark

Ubisoft maakt animatieseries rondom Watch Dogs en Far Cry: Blood Dragon.

Dat meldt The Hollywood Reporter. Het geweld uit Watch Dogs wordt getemperd zodat de serie geschikt is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. De Blood Dragon-serie genaamd Captain Laserhawk moet geschikt worden voor jongvolwassenen. Die show wordt in samenwerking gemaakt met Adi Shankar, de producent van de Castlevania-serie voor Netflix. Van beide shows is hieronder artwork te zien.

Ubisoft maakte eerder al een Rabbids-show voor Netflix en Nickelodeon. Er komt ook een special aan die de vier Rabbids-seizoenen opvolgt. Verder wordt er gewerkt aan tekenfilmshows gebaseerd op Rayman en het mobiele spel Hungry Shark.

"Elke show heeft een andere doelgroep en een andere format", legt Helene Juguet, de managing director van Ubisoft Film & Television, uit. "Adi is een enorme fan van games. We delen dezelfde cultuur en referenties. Het is geweldig om hem de vrijheid te geven iets fris en gewaagd te maken met onze personages."

Het is niet duidelijk wanneer de verschillende tekenfilms verschijnen en waar men ze allemaal kan bekijken.

Ubisoft

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Natuurlijk heeft Netflix weer zo'n feministische roetmop ingeschakeld om de jeugd te indoctrineren. Flikker toch een eind op man
  • @Goku0Warrior
    ga eens weg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren