1. Nieuw Ghost Recon-project in de maak

Nieuw Ghost Recon-project in de maak

Onthulling aanstaande donderdag

Ontwikkelaar Ubisoft komt deze week met een onthulling omtrent Tom Clancy's Ghost Recon. Hoewel niets is bevestigd, is het aannemelijk dat het om een nieuwe game in de langlopende franchise gaat.

Op het Twitter-kanaal van Ghost Recon is een bericht verschenen waarin een 'World Premiere' wordt aangekondigd. Deze vindt op 9 mei om 20:30 Nederlandse tijd plaats en is te bekijken via de Twitch- en YouTube-kanalen van Ubisoft.

Er zijn geen details over het nieuwe Ghost Recon-project gedeeld. Er lijkt in de communicatie geen directe link te zijn met Wildlands, de vorige game uit de serie. Dit wijst erop dat het waarschijnlijk niet om een uitbreiding voor die game gaat, maar om een geheel nieuwe game.

Een officiële website voor de onthulling toont het logo en een video van het fictieve bedrijf Skell Technology. Dit merk was in eerdere Ubisoft-games, waaronder Ghost Recon Wildlands te vinden.

Naast de informatie die komende donderdag uit de doeken wordt gedaan, kunnen we meer details verwachten tijdens E3 2019. Ubisoft staat op de beursvloer en geeft op maandag 10 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd een persconferentie. Alle tijden en details zijn te vinden op ons overzichtsartikel over E3 2019.

Ghost Recon Wildlands werd in maart 2017 uitgebracht en werd in onze review geprezen voor de vrijheid, goede co-op, aanpasmogelijkheden van de wapens en mooie spelwereld. Echter bevatte de game tijdens lancering veel bugs en onhandige designkeuzes.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Waarom wacht Ubisoft niet een maandje wachten en onthult het de game op de E3
  • @legogamingfan

    Niks ervan, gewoon donderdag :-)
    Op de E3 zullen er wel gameplay beelden komen denk ik en nu alleen een korte trailer als introductie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren