1. Nieuwe Far Cry aangekondigd via teaser

Nieuwe Far Cry aangekondigd via teaser

Meer info en beelden op The Game Awards

Ubisoft werkt aan een nieuwe Far Cry-game. Het bedrijf heeft een korte teaser uitgegeven van het spel.

De teaser toont het platteland, vergelijkbaar met Far Cry 5, dat met een atoomwapen wordt vernietigd. Het lijkt er dan ook op dat de nieuwe Far Cry zich na Far Cry 5 afspeelt en een post-apocalyptische spelwereld gaat bieden. Ubisoft noemt de game "de volgende Far Cry", waardoor het waarschijnlijk is dat dit geen uitbreiding is, maar een compleet nieuwe game.

Meer details, waaronder de volledige naam van de game en de releasedatum, zijn nog niet bekend. Ubisoft is van plan om het spel op The Game Awards aankomende nacht volledig te onthullen. The Game Awards worden vanaf 2:30 uur gehouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Is dit de nieuwe jaarlijkse game van Ubisoft? Die Far Cry games komen ook om de haverklap uit.. En om nou te zeggen dat ze zo vernieuwend zijn…
 • @MythicZ Het gaat waarschijnlijk om DLC.
 • heb me wel vermaakt met 5… stiekem wel benieuwd!
 • Settings blijven vet, maar het gameplay loopje dat je telkens doorloopt is wel uitgewerkt bij Far Cry.
 • Setting spreekt mij aan maar het is en blijft een shooter en kan daarom mijn interesse echt niet krijgen.

  #mijn mening, ik vind echt niet dat elk nieuw deel met vernieuwing hoeft te komen. Het is imho juist beter als de game in de de grote basis het zelfde blijft als z'n voorgangers.

  Sowieso zijn mensen nooit tevreden want als het veel van het zelfde is het niet goed en die zelfde mensen klagen ook als de serie op de schop gaat en niet meer exact op z'n voorgangers lijkt (die andere grote serie van Ubisoft is daar een goed voorbeeld van met z'n laaste 2 delen )
 • @Meta_coola
  Je kan nooit iedereen tevreden houden. Ik neem altijd Zelda BotW als voorbeeld. Hele toffe game, maar genoeg mensen waren het niet eens met de kleine dungeons.

  Jaarlijks uitbrengen zonder vernieuwing ben ik niet zo van. Dan had het namelijk net zo goed een DLC kunnen zijn.
 • @blue_blade_3
  Ja eens inderdaad. Bij far cry dreigt nu 5x dezelfde game uitgebracht te worden. Ik zeg dit wat gechargeerd maar 3,4,primal en 5 zijn in heel veel grote lijnen dezelfde games. Ik hoop echt op wat vernieuwing anders haak ik nu voor de derde keer op rij vroeg af met de game.
 • @blue_blade_3

  Klopt je kan nooit iedereen tevreden houden maar bij bijvoorbeeld Assassin's Creed zijn de mensen die nu klagen het lijkt niet meer op AC exact voor de volle 100 % dezelfde mensen die klaagden de delen lijken te veel opelkaar. Imho is "het als je klaagt dat het teveel same same is dan moet je je bek houden als ze het roer totaal omgooien en dan niet gaan lopen klagen het lijkt niet meer op *input name here*
 • @Meta_coola

  Maar die kritieken staan toch volledig los van elkaar? Ik vond zelf de games ook iets te veel van hetzelfde doen, maar dat betekent niet dat als ze iets anders gaan doen dat wel meteen goed is toch?

  Als iemand bijvoorbeeld elke dag biefstuk eet en daar na een tijdje wel moe van wordt, als je hem dan een stuk kip geeft betekent het toch niet automatisch dat hij dat ook lekker vind?
 • @Meta_coola
  Rdr2 is eigenlijk toch ook een soort shooter, en volgens mij vermaakt iemand zich daar toch ook prima mee
 • @AWESOMEDUDE3

  Oké laat mij het iets meer verduidelijken. First person shooter = meh.
 • Ik vind het te snel.
  Heb me enorm vermaakt met deel 3 wat ik een heerlijke game vond. Deel 4 ging er ook nog wel in als zoete koek (al hoorde ik al mensen om heen zeggen dat ze het teveel van hetzelfde vonden). Primal heb ik na 5 uur spelen weggelegd en kwam achteraf te snel voor mij na deel 4. Toen 5 uitkwam had ik er weer enorme zin in maar na 1/3 van de game geklaard te hebben met een afgrijzelijke afsluitingsmissie (trial/error) ben ik ook met die game gestopt. Het moet voor mij dus echt wel heel anders zijn/ genoeg vernieuwing brengen anders gebeurt hetzelfde als wat voor mijmet Assassins creed ook is gebeurd.
 • Vroegah, kwamen alleen sport spelletjes jaarlijks uit..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren