1. Ubisoft plaatst en verwijdert Rayman-gerelateerd bericht

Ubisoft plaatst en verwijdert Rayman-gerelateerd bericht

"Fans werden overenthousiast"

Ubisoft plaatst en verwijdert een bericht met foto's van een Rayman-project.

Ubisoft Montreal plaatste eerder vandaag een bericht op Facebook met een aantal Rayman-gerelateerde foto's. Niet veel later werd dit bericht echter weer verwijderd, volgens de studio werden fans veel te enthousiast.

In het bericht stond geschreven dat er iets onderweg is naar Montpellier's studio. De schrijver van de post probeerde zichzelf nog in te dekken door erbij schrijven dat het niet om een nieuwe game gaat. Waar het wel omgaat is nog onduidelijk, zeker nu het bericht weer is verwijderd.

Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden dat er een grote Rayman-game werd uitgebracht. Rayman Legends werd overigens wel opnieuw uitgebracht voor Nintendo Switch. Verder bracht een fan eerder dit jaar een remake uit van de eerste Rayman-game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik snap niet waarom het zolang moet duren voordat we een nieuwe Rayman krijgen. Waren de verkopen van de laatste Rayman platformer dan zo slecht?
  • @DefenseForceNL die kan niet gekopieerd en geplakt worden als de andere games van Ubisoft.
  • @mightybundy

    O ja sorry wist niet dat het enige talent wat ze nog hebben knippen en plakken was. Dom van mij natuurlijk dat had ik moeten weten.

    Nou ja ene kant ook wel goed nieuws, dat kan ik ook wel, dus ga meteen mijn cv met motivatie naar ze sturen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren