1. Nieuwe update voor Ghost Recon: Breakpoint laat langer op zich wachten

Nieuwe update voor Ghost Recon: Breakpoint laat langer op zich wachten

Vijf maart volgt er meer informatie over de update

De Ghost Recon: Breakpoint-update, die eind februari had moeten verschijnen blijkt nog niet klaar te zijn om uitgebracht te worden.

Dit heeft Ubisoft in een blogpost over de update laten weten. Ubisoft werkt momenteel aan de immersive-modus, die naar eigen zeggen spelers meer keuzevrijheid moet geven in het spel. Daarnaast werkt de ontwikkelaar ook aan een nieuwe klasse, namelijk de engineer class.

Hoewel de update deze maand nog had moeten verschijnen liet Ubisoft weten dat het ontwikkelen van de nieuwe modus een stuk uitdagender is dan ze hadden gedacht.

"Ons doel is om een impactvolle update uit te brengen die op basis van jullie feedback tot stand is gekomen. De complexiteit van het verwerken van de nieuwe modus in het spel bleek uitdagender dan we aanvankelijk dachten en we willen er zeker van zijn dat de nieuwe modus spelers een mooie ervaring biedt", aldus Ubisoft.

Vijf maart kunnen spelers meer informatie verwachten omtrent de nieuwe update.

Ghost Recon: Breakpoint is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Lees hier onze recensie van Ghost Recon: Breakpoint, waarin het spel een zes krijgt.

Ghost Recon Breakpoint

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren