1. Ubisoft stopt met verkoop fysieke Starlink-accesoires

Ubisoft stopt met verkoop fysieke Starlink-accesoires

Stekker eruit door tegenvallende resultaten

Ubisoft heeft besloten te stoppen met de verkoop van de fysieke accessoires van de game Starlink: Battle for Atlas. Bij die game klik je speelgoed op je Xbox One-, PS4- of Switch-controller waardoor je bepaalde schepen, personages en wapens krijgt. De Switch-versie had zelfs een uniek personage: Star Fox.

Vanwege tegenvallende verkoopcijfers heeft de uitgever echter besloten om te stoppen met de verkoop van het speelgoed, ondanks het feit dat er nog steeds software-updates van de game uit blijven komen.

Het bedrijf kwam met de volgende statement over de unieke accessoires.

"Despite the immense and continuous support from our players, the sales for Starlink: Battle for Atlas fell below expectations. Consequently, we recently made the decision to not release any additional physical toys for the Spring update and in the future."

Spelers die de game hebben, hoeven zich volgens Ubisoft niet druk te maken dat de game helemaal geen nieuwe content meer krijgt. Het bedrijf zegt dat gamers nog vele missies, opdrachten en activiteiten in de wereld van Atlas mogen verwachten. Hierbij wordt de feedback van de community ook ter harte genomen en wordt bijvoorbeeld Outlaw Racing toegevoegd.

De eerstvolgende grote update wordt in april uitgebracht.

Starlink

Ook wij hebben Starlink: Battle for Atlas gespeeld. Dit vond onze redacteur Thijs ervan:

"Starlink Battle for Atlas heeft misschien wel een van de beste invullingen van het toys to life-genre, maar als game is het best aan de eentonig kant. De reddende factor zijn de spectaculaire gevechten vol kleurrijke ontploffingen en krachtige combo’s. Zelfs de erg irritante cast kan hierdoor nog enigszins vergeven worden. Minder makkelijk te vergeven is de behoorlijk hoge aanschafprijs die van Starlink niet bepaald een goedkope onderneming maakt."

Lees hier zijn hele review.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren