1. Ubisoft teast games aankomende presentatie

Ubisoft teast games aankomende presentatie

Nieuwe beelden van Assassin's Creed Valhalla en Watch Dogs Legion

In een teaser voor de aankomende Ubisoft Forward-presentatie toont de uitgever korte beelden van Assassin's Creed Valhalla en Watch Dogs Legion.

Naast besneeuwde landschappen uit Valhalla en Londen uit Watch Dogs Legion toont de teaser ook kort Neo Arcadia, de stad uit battle royale-game Hyper Scape.

Andere Ubisoft-games die mogelijk getoond worden zijn Gods & Monsters, Rainbow Six Quarantine - naar verluidt met gewijzigde namen - Beyond Good & Evil 2, Roller Champions en The Settlers. Volgens geruchten wordt ook Far Cry 6 aangekondigd voor begin 2021.

Ubisoft Forward vindt plaats op 12 juli om 21:00 uur. De presentatie is te bekijken op YouTube en Twitch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben benieuwd of ze hun goede samenwerking met Nintendo ook doorzetten. Of ze bijvoorbeeld een opvolger gemaakt hebben van die Dk Rabbids Dlc.
  En er nu een volledige Dk and Rabbids game van hebben gemaakt

  . Of dat het ubisoft team wat Star Fox te leen kreeg nu onder strenge controlle van Nintendo een volledige Star Fox mag maken.

  En verder hopelijk komt het met Beyond Good and evil 2 nog goed maar ik vrees met grote vrezen.

  En ik ben benieuwd naar God of monsters.
 • @smaakmaker

  De vraag is waar je met Starfox heen wil. Terug naar de roots? Wordt een megaflop.
  Nobody gives a damn about space shooters. Te Arcade.

  Starfox moeten ze ombouwen naar een soort Mass Effect achtige game. Denk dat dat veel beter strookt met de wensen van tegenwoordig. Het heeft alles inzich. De story, de characters, de setting you name it.

  Nou heb ik geen al te hoge pet op van de laatste Mass effect game. EA heeft de franchise echt verpest. Maar het zegt veel dat Starfox adventures goed verkocht en alle andere Starfox games flopten, alleen de eerste 2 games en met name de 2e op de n64 verkocht goed.

  Adventures tikte de 2 miljoen nog aan op een dode console. Daarna is er nooit weer een Starfox geweest die de miljoen aantikte. En dat terwijl deze flops uitkwamen op consoles van 100+ miljoen
 • @Ramirez

  Ja het is een lastige vraag waar Star Fox heen moet maar een Mass effect achtige game waarbij je vliegt tussen de planeten lijkt me wel een vet idee.
 • @smaakmaker

  Toen ik Mass effect 2 speelde had ik kort daarvoor adventures doorlopen. Het lijkt zo makkelijk te verenigen.

  Maar ik zou graag zien dat een westerse studio dit gaat doen. Ik ben bang dat Nintendo toch nog teveel oude invloeden wil inbakken.De hele serie moet op de schop en niet beetje bij beetje. BioWare misschien? Zolang EA zich er maar buiten houdt. Alles wat zij aanraken verandert in stront.

  Misschien kan Ubisoft het ook. Hun AC games zijn wellicht niet helemaal in het straatje van Mass effect. Maar ze bewijzen wel dat ze een goede game neer kunnen zetten. Vooral storywise.

  Over Ubisoft. Een nieuwe Mario/rabbits crossover juich ik echt toe. Hele toffe game.
 • @Ramirez

  Ja over Star Fox ben ik het helemaal met jou eens. En ja ik ook maar ik zou dan graag een full game van die Dlc zien dan met de Dk figuren en hun rabbids varianten. Maar we gaan het hopelijk zien.
 • Zoveel zin in deze presentatie ( en dan vooral naar AC Valhalla)
 • @Meta_coola

  Verassend haha. Maar ik hoop dat ik een keer net zo enthousiast ga zijn over AC als dat jij bent. Ik ga de game niet van te voren afschrijven. Maar voor mij moeten er een hoop dingen beter.
 • @smaakmaker

  Ik hoop volledig met je mee. Was een groot fan van de serie voor Origins, maar Origins en Oddysy hebben mij niet kunnen pakken. Ik hoop dat ze de grind elementen nu uit de game hebben gehaald en flink gewerkt hebben aan het schrijfwerk, want dan zou er weleens iets heel moois uit kunnen komen.
 • The Settlers? Heb ik wat gemist ofzo.
 • @DefenseForceNL

  Nou idd, wist ik ook niet! Wel vet, was altijd een gebruiksvriendelijke en toegankelijk alternatief voor de Anno-games ;)
 • @benjaminben

  Yup helaas las ik vanavond en begreep ik dus dat Ubi de game voor onbepaalde tijd heeft uitgesteld. Schijnt dat de game in 2018 zelfs al was aangekondigd.
 • @DefenseForceNL

  Hmm, jammer. Zou tof zijn voor de Switch, die is perfect voor dit soort games.
 • Op de een of andere manier heb ik zo'n slecht voorgevoel bij Watch Dogs Legion. Denk echt dat die vreselijk door de mand gaat vallen.

  Ben eigenlijk alleen echt benieuwd naar Beyond Good & Evil 2. Hopelijk komt daar de unieke adventure deel van de eerste wat in terug, dan kan dat een heel indrukwekkende wereld worden. Verder 'mis' ik Skull and Bones al tijden. Zou me niet verbazen als die geannuleerd wordt, dat lijkt maar niet van de grond te komen.

  Ga er wel voor zitten de 12e. Hopelijk nog een nieuwe ip als verrassing.
 • @That Mr Awesome

  Ik heb juist het gevoel bij watch dogs Legion dat het een AC black Flag gaat plegen, net zoals Watch dogs 2 voor mij een AC 2 heeft gepleegd
 • Kijk er naar uit!
  Hopelijk eindelijk meer informatie over Skull&Bones.
 • Zin in Assassin's Creed en Watch Dogs.
 • Kan niet wachten op hyper scape, wat ziet me dat er vet uit.
 • Hopelijk is de nieuwe watchdogs wat en zijn alle personages gedropt en hebben we niet met Antifa Legion te maken…
 • Hoop dat ze Watch dogs hebbe gefixt al dat jump naar andere personage vind ik echt helemaal niks
 • Hoop zo op een nieuwe Rayman!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren