1. iOS-game Rayman Mini getoond in nieuwe trailer

iOS-game Rayman Mini getoond in nieuwe trailer

Game komt waarschijnlijk donderdag uit

De aankomende iOS-game Rayman Mini is getoond in een nieuwe trailer.

Het spel werd vorige week onthuld tijdens het Apple Arcade-evenement, maar toen ging het om een paar korte beelden, terwijl er nu een volledige trailer beschikbaar is.

Het spel is net als eerdere Rayman-games op iOS een auto-runner. De platformer heeft dezelfde grafische stijl als hoofdgames uit de reeks, zoals Rayman Legends. De game bevat op lancering 48 levels, met verschillende bazen en te ontgrendelen outfits en personages.

Het spel moet "binnenkort" uitkomen. Aanstaande donderdag lanceert Apple Arcade en naar verwachting komt de platformer op dezelfde dag beschikbaar op de service en voor andere iOS-gebruikers. Overigens kunnen bètatesters van iOS 13 Apple Arcade sinds gisteravond al uitproberen. Apple Arcade gaat 4,99 euro per maand kosten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hier een fan vanaf rayman 1. Hele vette franchise. Kom maar op met een echt nieuwe!
  • @DopieJopie1

    Inderdaad! Legends was echt een top game! Wel zou ik de oude artstyle weer terug willen zien.
  • @Piet S.

    Ik liever de nieuwe. Heerlijke game dit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren