1. Ubisoft toont nieuwe gameplay van Beyond Good and Evil 2

Ubisoft toont nieuwe gameplay van Beyond Good and Evil 2

Ook nieuwe info over de game gegeven

Tijdens een livestream gisteren zijn er nieuwe beelden getoond van Beyond Good & Evil 2.

In de gameplay is te zien hoe met ruimtevoertuigen gereisd kan worden en dat spelers ook kunnen vechten in de spelwereld. Daarnaast kunnen er jetpacks gebruikt worden.

De game krijgt een co-op modus, waarbij spelers elkaars schepen kunnen syncen om zo samen te vliegen. Verder heeft het bedrijf bekendgemaakt dat het één stelsel wil maken waarbij elke planeet flink uitgewerkt is, in plaats van een heel universum met generieke locaties.

Ubisoft liet weten dat er op dit moment door zo'n 120 werknemers aan de game wordt gewerkt en dat men zich nu richt op het tonen van de game op E3 volgende maand. Volgens Ubisoft heeft het bedrijf flink wat verrassingen rondom de game in petto op de beurs.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik keek zo enorm uit naar een vervolg op BG&E;, maar dit vervolg doet me echt he-le-maal niets helaas.. De charme die de eerste game zo kenmerkte is gewoon helemaal verdwenen.
 • @Jalf Precies dit.. Het duurde sowieso al veel te lang voordat die eindelijk aangekondigd was, maar dit lijkt niet eens op 1. Vind het ook erg jammer dat het een prequel is. Ik zie niet echt in hoe dit onder de vlag van B&G; past.
 • @WvA
  Hoewel het mij best tof lijkt, is dit absoluut niet iets wat BG&E; uitstraalt. Jammer, want juist het universum wat niet al te volwassen aanvoelde was erg tof in die game. Nu lijkt het voor realisme en coolheid te gaan, terwijl de originele game ook een Dreamworks of Pixar film had kunnen zijn. Jammer, want deze feel en look kennen we al uit zoveel andere games. Had gehoopt de eerste game op zijn minst te herkenning in dit product, maar tot nu toe zie ik geen enkele vergelijking behalve menselijke dierpersonages en een vrouwelijk hoofdpersonage met pit.
 • Wilde ze eerst veel universums maken en nu komen ze, (zoals ubisoft altijd doet) weer op hun woorden terug. Lame….
 • @Dealer X

  ik heb liever de aanpak die ze nu voorstellen. Die zelfgegenereerde meuk is zelden interessant, voelt altijd nep en ongeïnspireerd. Helemaal voor een game als deze. Bij games als Minecraft werkt het bijvoorbeeld wel, ik denk dat NMS ook leuker was geweest wanneer het een kleiner maar handgemaakt universum had gehad.
 • @benjaminben

  Het universum is zelfgenererend.
  Ze gaan voor BG&E2; een heel planetair stelsel maken waar je seemless zou kunnen reizen. Ik vind dit wel zeer vet.
 • Ziet er nog steeds veelbelovend uit en ubi houd zich zo te zien aan hun woord.
 • @Meta_coola.

  Je moet ook altijd ubi een veer in de kont steke haha Deze game ziet er nog helemaal niet veelbelovend uit sterker nog ik denk dat het een grote tegenvaller wordt met de richting die het opgaat
 • @kaassouflee30

  Correctie JIJ vind de game er nog niet veel belovend uit zien. IK vind van wel. Iets met verschillende meningen en smaken ofzo.
 • @Meta_coola

  Inderdaad, het ziet eruit alsof het best een toffe game kan worden. Echter ben ik het er wel mee eens dat dit op geen enkele manier aan de originele BG&E; doet denken. :( Hopelijk komt dat nog.
 • @Meta_coola

  Haha maar daar hebben we het weer je ubisoft fanboy kant. Zet je ubisoft bril eens af aub
 • @kaassouflee30

  Ga zeiken over labo ofzo.

  Dit heeft totaal niks te maken met fanboyism. Ik vind het er gewoon weg veel belovend uit zien. Als dit een game had geweest door Activision, square Enix, EA, Rockstar dan had ik ook gewoon gezegd dit ziet er veel belovend uit.

  @ERIK07

  Tbh ik zie wel de wereld van beyond good and evil maar ik zie het voorals nog niet als een vervolg of prequel.
 • @Meta_coola

  Kom op iedereen weet dat jij de grootste ubi fan van nederland bent. Ze hebben eigenijk opnieuw laten zien dat ze sinds de aankondiging jaren geleden niets hebben uitgespookt op een mooie cgi trailers na
 • @kaassouflee30

  Ik ben niet eens een Ubisoft fan. Het is square Enix die ook nog steeds als beste Developer ooit zie. Het is enkel Assassin's Creed van Ubisoft waar ik echt fan van ben.


  Over BGaE 2

  Nogmaals ik vind het het er belovend uit zien dat is mijn mening en mijn smaak en die mag ik in dit land volgens mij nog steeds hebben zonder dat één of andere kaas mongool dat in twijfel trekt en mij op elk moment als fanboy probeert te bestempelen en de grond in probeert te stampen.
 • @Meta_coola.

  Blijf vooral ontkennen dat je een ubisoft fanboy bent iedereen weet het maar goed . Natuurlijk mag jij het er veel belovend uit vinden zien. Mij toont het vooral vanaf de eerste onthulling jaren geleden tot aan nu dat ze vrij weinig aan de game hebben gedaan
 • @kaassouflee30

  Ik denk dat het fout is geweest om de game zo vaak in zo'n vroeg stadium te laten zien. Het haalt voor mij de magie er een beetje af.
  Maar goed, het is Michel Ancel en daar heb ik wel vertrouwen in, dus we wachten rustig af.

  En laat Meta nou lekker gaan, dit is echt niks om je druk over te maken of om steeds te benoemen.
 • @Erik07

  Laat hem Kaas, als ik op moet tellen hoe vaak jij het over Donkey Kong hebt bij Nintendo artikelen ben jij minstens zo irritant. Live and let live me maties.
 • @benjaminben

  Maar ik ontken ook niet dat ik een grote voorkeur voor dkc hebt
 • @kaassouflee30
  Je zegt dat anderen hun fanboybril af moeten zetten. Misschien een idee om je eigen negativiteitsbril een keer op je bureau te laten liggen? Dat gezeur van jou altijd is nou ook niet bepaald interessant om telkens te lezen.

  Daarnaast weet je toch dat meta hierop positief gaat reageren… Gewoon overheen lezen, doe ik ook. Een discussie aangaan heeft nog nooit iets opgeleverd met Meta mbt AC of Ubisoft.
 • Ik ontken ook niks want er valt niks te ontkennen. Ja ik ben een groot Assassin's Creed fan maar dat betekent niet automatisch dat ik ook gelijk een Ubisoft fan ben.

  Als er een Developer is waar ik echt fan van ben dan is dat wel Square Enix. Ik kan bijvoorbeeld geen één main Final Fantasy game opnoemen die bij mij lager scoort dan een 8,5 ( ja lightning Returns die krijgt een 7,5) en Final Fantasy VIII krijgt van mij zelfs een 9,8 het hoogste cijfer dat ik ooit gegeven heb aan een game en vooralsnog de enige game die ik zo'n hoog cijfer geef.

  En met mij valt zeker wel te discussiëren sowieso in ieder geval beter dan met die kaasmong**l

  Misschien is mijn woord gebruik nu niet zo netjes. Maar ik wordt zo moe van kaassouflee en zijn gezeik van fanboy dit fanboy dat. For fuck sake voor elke letter die ik in tik komt hij gelijk met fanboy aankakken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren