1. Ubisoft-director grapt dat nieuwe Splinter Cell in de maak is

Ubisoft-director grapt dat nieuwe Splinter Cell in de maak is

'Ik kan niet wachten op E3'

Een werknemer van Ubisoft laat op Twitter weten dat hij werkt aan een nieuwe Splinter Cell-game. Ubisoft laat kort daarna weten dat het om een grap gaat.

Julian Gerighty, de creative director van Tom Clancy's The Division 2, plaatste op Twitter een foto van hemzelf samen met Ubisoft-regisseurs Dan hay en Roman Campos-Oriola. In het bericht meldt hij dat hij met hen werkt aan een nieuwe Splinter Cell en dat hij "niet kan wachten op E3".

Ubisoft nam contact op met US Gamer om te melden dat het om een grap van Gerighty ging. "Julian maakte overduidelijk een grap, daar houdt hij immrs van. Het lijkt er op dat onze creative directors het op dit moment naar hun zin hebben. We hebben op dit moment geen aankondigingen om te maken."

Hoewel fans al geruime tijd hopen dat Ubisoft aan een nieuwe Splinter Cell-game werkt en dat goed mogelijk is, lijkt het er op dat het Twitter-bericht echt een grap was. Het is sowieso heel onwaarschijnlijk dat drie creative directors van Ubisoft allemaal aan dezelfde game werken. Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is dat de Franse uitgever een nieuwe Splinter Cell op E3 volgende maand aankondigt.

Splinter Cell is een langlopende franchise onder de Tom Clancy-naam. Dit zijn volgens ons de beste Tom Clancy-games door de jaren heen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • van een grap naar werkelijkheid, dat zou wel mooi zijn

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren