1. Ubisoft toont zijn E3 line-up

Ubisoft toont zijn E3 line-up

Met mogelijk een paar nieuwe games

Ubisoft heeft via een video getoond wat mensen deze E3 van de Franse uitgever kunnen verwachten.

In de video is de aankomende game Ghost Recon Breakpoint te zien. Ook passeren de eerder uitgekomen titels For Honor, Rainbow Six Siege en The Division 2 de revue, die ongetwijfeld van nieuwe content worden voorzien.

Tot slot laat CEO Yves Guillemot weten dat kijkers van de persconferentie "nog één of twee dingen kunnen verwachten". Om wat voor nieuwe games het gaat is nog niet bekend, maar er wordt wel gespeculeerd. Zo zou een nieuwe Ubisoft-game genaamd Roller Champions uitgelekt zijn, en gaan er ook geruchten over een mogelijke Watch Dogs 3.

Ubisoft's E3-persconferentie is op maandag 10 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Niet heel spannend moet ik bekennen.
 • @barton

  ik heb soms het idee dat Ubisoft niet in jouw top 10 all-time-favo ontwikkelaars staat. Kan het mis hebben hoor..
 • @benjaminben

  Vroeger een hele goede ontwikkelaar (PoP, XIII, AC1 en 2, SC: Chaos Theory, Rainbow Six 3), momenteel voelt het als een megaveebedrijf –> melken en eenheidsworst is dat wat de klok slaat.

  Ook gewoon geen spannende line-up, met games die we al kennen en verrassingen die we (waarschijnlijk) al kunnen voorspellen.
 • @barton

  En wat vind je van Rayman?
 • @barton

  Dat ben ik toch echt totaal niet met je eens. De games zijn miss niet van het kaliber witcher 3 maar zijn zeker wel vermakelijk en steken grafisch prima in elkaar.
  Kwa uitmelken is gewoon dikke bullshit wat je zegt.
  De games spreken jou misschien niet zo aan en dat is ieder zn smaak.

  De verrassingen zullen komen in de overige 2 aankondigingen.
 • @jdl82raw

  Uitmelken =/= Niet vermakelijk

  Games als CoD, Fifa en NBA zijn we het allemaal wel over eens dat ze worden uitgemolken, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze niet vermakelijk kunnen zijn.

  Zo heb ik dat ook met Ubisoft titels, het is best te pruimen als je ff niks anders hebt, maar ik heb die formules nou al zou vaak gezien in verschillende games dat ik er niet bepaald warm meer van wordt.

  En die 2 aankondigingen tja, Ik kan je nu al wel vertellen dat een daarvan sowieso iets van een AC teaser gaat zijn en de andere waarschijnlijk Watch Dogs of Splinter Cell. Maar ik wordt graag verrast.
 • @barton

  Breakpoint ziet er best wel dope uit, beetje mgs 3 vibe met het genezen.
 • @barton

  Ben het met je eens. De games uit dit rijtje zijn allemaal games die ik onder het kopje: “lijkt me best aardig” schaar, maar niet waarbij ik een gat in lucht spring.
 • Hier ga ik wel weer tijd voor vrij maken. Ondanks ik WD2 op z'n best leukish vond, ben ik wel benieuwd naar WD3 en ik hoop dat één van de tweede verrassingen Splinter Cell is.
 • Hoop toch wel op wat concrete gameplay van BG&E2 en een nieuwe Splinter Cell

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren