1. Zeven minuten durend CGI-filmpje rondom Star Wars Squadrons gelanceerd

Zeven minuten durend CGI-filmpje rondom Star Wars Squadrons gelanceerd

In samenwerking met Lucasfilm en Industrial Light & Magic

Er is een CGI-filmpje gebaseerd op Star Wars Squadrons uitgebracht.

Het bijna zeven minuten durende filmpje heet 'Hunted' en is een samenwerking met Lucasfilm en Industrial Light & Magic gemaakt en zet de sfeer voor de game. Het filmpje is hieronder te bekijken.

Squadrons is een pilotengame waarin spelers in de cockpit van een starfighter stappen en streven om de beste piloot van de melkweg te worden. De game bevat verschillende multiplayermodi, waaronder Fleet Battles met vijf tegen vijf-gevechten en een verhaalmodus die zich na The Return of the Jedi afspeelt.

Het verhaal schakelt tussen het Vanguard Squadron van de New Republic en het Titan Squadron van de Galactic Empire. Spelers kunnen daarom zowel schepen van The New Republic als die van The Empire besturen en customizen met dingen als wapens, schilden en andere onderdelen.

Star Wars Squadrons komt op 2 oktober uit op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Erg vet filmpje. Hopelijk wordt de game zelf ook goed.
  • Gedverpillekes, dit ziet er prachtig uit zeg! Dat hele multiplayer gedoe doet mij helemaal niets, maar hoe zit het met de singleplayer story mode? Weet iemand of dit een volwaardige story mode is, of meer een aanhangsel zoals in Battlefront 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren