1. Bekijk nieuwe gameplaybeelden van Borderlands 3

Bekijk nieuwe gameplaybeelden van Borderlands 3

Gearbox toont gameplaytrailer en demo

Tijdens een evenement toonde Gearbox Software gisteren nieuwe gameplay van Borderlands 3. Zo is er een nieuwe gameplaytrailer.

In de trailer zijn diverse gebieden uit de game te zien. Ook de gigantische hoeveelheid wapens in de game komen in de trailer aan bod. Tot slot zijn er diverse vijanden te zien.

Daarnaast hield Gearbox ook een presentatie van de game, waarin nog meer gameplay werd getoond. Zo werd de tutorial getoond, waarin Claptrap voorkomt. Tijdens de demo werden tevens een aantal baasgevechten, nieuwe en oude personages en een schip die als de hub van de game dient getoond.

InsideGamer was aanwezig op de presentatie om de game te spelen. Lees de preview hier. Borderlands 3 komt op 13 september uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren