1. Crucible van Amazon gaat na release weer terug in gesloten bèta

Crucible van Amazon gaat na release weer terug in gesloten bèta

Game kwam op 20 mei al officieel uit

De uitgekomen Amazon-game Crucible gaat vandaag weer terug in gesloten bèta.

De eerste game van Amazon kwam op 20 mei officieel uit. De game kreeg op release veel negatieve kritiek over zich heen en wist weinig spelers aan te trekken. Ontwikkelaar Relentless Studios heeft daarom besloten terug naar de tekentafel te gaan en de game voor nu alleen in gesloten bèta te laten bestaan, zo valt te lezen op de officiële website.

Mensen die het spel al spelen, kunnen Crucible blijven spelen. De game kan door huidige spelers gewoon via Steam opgestart worden en alle progressie blijft intact. Voor hen verandert er in eerste instantie dus niet veel. Wel gaat Relentless Studios elke week de tijd nemen om samen met gamers het spel te spelen en feedback te verzamelen.

Daarnaast wordt er een 'community council' opgericht, dat bestaat uit een groep spelers. Deze spelers houden nauw contact met de ontwikkelaar om te praten over diverse problemen en veranderingen.

De game kan nog tot 18:00 uur vanavond gratis opgestart worden - daarna gaat de gesloten bèta in en kunnen voor zover bekend geen nieuwe spelers toegang krijgen tot de game.

Crucible is een online multiplayergame met arena-elementen die wordt gespeeld in een derdepersoonsaanzicht. In deze 'last man standing'-game gaan spelers met elkaar de strijd aan op een vreemde planeet met helden die volledig naar eigen voorkeur zijn aan te passen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb zoveel respect voor de maker van Stardew Valley hè. Die kerel weigerde zijn game in EA of Beta online te flikkeren. De game moest 'af' zijn vond hij. Dat zie ik zoveel liever dan die halfbakken games die al wel verkocht worden maar zich qua bugs en glitches kunnen verschuilen achter 'ja maar we werken er nog aan'.

    Al lost de bovenstaande ontwikkelaar dit wel netjes op moet ik zeggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren