1. Uitslag Fifa-wedstrijd wordt bepaald door steen-papier-schaar

Uitslag Fifa-wedstrijd wordt bepaald door steen-papier-schaar

Na uitvallen servers

De winnaar van de kwalificatiewedstrijd tussen Shaun ‘Brandsha’ Galea en Hasan ‘Hasoo19’ Eker werd niet bepaald doormiddel van Fifa-vaardigheden. De twee moesten na het uitvallen van de online Fifa-server de winnaar bepalen met steen, papier, schaar.

Brandsha stond met 2-0 voor toen de servers van EA het begaven. Toen het duidelijk werd dat de wedstrijd niet meer hervat kon worden, nam EA het besluit dat de twee Fifa-spelers het moesten uitvechten met steen-papier-schaar in plaats van het verplaatsen van de wedstrijd naar een ander moment. Dit zorgde ervoor dat Brandsha uiteindelijk verloor met 3-1. Eker heeft Twitter enthousiast gereageerd op zijn unieke overwinning, terwijl Brandsha zijn onvrede uit over de slechte online-servers van Fifa. Je kan beide reacties hieronder lezen.

Fifa-fans hebben verontwaardigd gereageerd op de keuze van EA. Zij vinden dat de ontwikkelaar verantwoordelijkheid had moeten nemen voor de slechte servers en de wedstrijd had moeten verplaatsen naar een ander moment.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Tja… EA hè. :)
  • Was wel mooi wat EA deed afgelopen weekend toen hun servers er meerdere malen eruit knalde.

    Kleine samenvatting:
    Eerst gaf EA Virgin de schuld, daarna was het de consument en het lag aan hun PS4/XBOX/PC/Switch met DNS cache. Om uiteindelijk vrolijk op Twitter te melden dat alles het weer normaal werkte terwijl dat niet zo was voor veel mensen.

    Je zou op zen minst op de consoles betere kwaliteit servers verwachten. Maar zijn gewoon dezelfde servers als op PC.
  • @ShadowhunterrX ja ea he

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren