1. Uittreksels script Netflix-versie The Witcher uitgelekt

Uittreksels script Netflix-versie The Witcher uitgelekt

Scripts zullen niet in de serie gebruikt worden

Twee uittreksels van een script voor de Netflix-serie The Witcher zijn uitgelekt. Beide scènes zijn als authentiek geverifieerd door de uitvoerend producent van de aankomende serie.

De uittreksels kwamen aan het licht nadat ze op Reddit waren geplaatst. De eerste scène speelt zich af tussen Yennefer en Geralt terwijl ze zich voorbereiden voor een bal. De tweede scène speelt zich af tussen Yennefer en een koning zonder naam, waarin Yennefer uit hoeveel zij van hem walgt.

De uitvoerend producent, Lauren S. Hissrich, vindt het geen verrassing dat er scripts zijn uitgelekt. Ze laat dan ook in een Tweet weten dat de gelekte scripts uitsluitend bedoeld zijn voor de casting en niet gebruikt zullen worden in de show zelf.

De Netflix-serie van The Witcher werd in mei 2017 aangekondigd en zal waarschijnlijk ergens in 2020 uitgezonden worden. De serie wordt gemaakt door Netflix n samenwerking met de geestelijke vader van de Witcher, Andrzej Sapkowski, en Platige. Platige heeft in het verleden meerdere cinematics gemaakt voor The Witcher-games. CD Projekt Red is niet verbonden aan de serie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren