1. Nathan Fillion speelt Nathan Drake in nieuwe fanfilm

Nathan Fillion speelt Nathan Drake in nieuwe fanfilm

Nu nog een volledige film

Er is een korte fanfilm van 15 minuten op Youtube gezet waarin Natha Fillion de hoofdrol speelt als Nathan Drake. Fillion hintte Fillion al naar een aankondiging omtrent Uncharted en nu blijkt dat hij inderdaad de rol van Nathan Drake vertolkt in de film.

In mei vorig jaar werd nog bekendgemaakt dat Tom Holland, de acteur die Spider-Man in de Marvel-films speelt, de rol van een jonge Nathan Drake op zich neemt in een officiele film gebaseerd op de avontuurlijke games. Sindsdien is er echter niks naar buiten gebracht over de verfilming.

Het valt nog te bezien in hoeverre Sony het toestaat de film online te laten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Ik wil meer. Nathan Fillion is Nate Drake. Stephen Lang als Sully is ook een goede keuze.

    Oh ja off topicish. Ik heb ook de vervanger gevonden voor Ashley "Ash" J Williams als ze als nog verder gaan met AvED. Nathan Fillion kan imho wel in de voetsporen van Bruce Campbell stappen.
  • Ik hou van die Man maar is die niet beetje te oud voor die rol?
  • Oke dit gaf me dus echt te erg het gevoel van een B-film. Ik heb me vooral mateloos geërgerd aan de acteur die voor Sully moet spelen. Onwijs overdreven met die sigaar. Nathan vond ik toch ook echt wel veel te houterig… Jammer.
  • Firefly!
  • Tof hoor! Ik zou hier best een hele film van willen zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren