1. Opnames Uncharted-film gaan binnenkort van start

Opnames Uncharted-film gaan binnenkort van start

Met Tom Holland en Mark Walhberg

De opnames voor de Uncharted-film gaan bijna beginnen. Na jaren vertraging lijken de opnames van start te gaan.

Dat blijkt uit een Instagram-post van Tom Holland, de acteur die de rol van Nathan Drake vertolkt in de Uncharted-film. In de post is een filmstoel met de naam Nate te zien met als omschrijving ‘Day One’. Hieruit laat Holland blijken dat hij bezig was met zijn eerste dag op de set van de videogame-film. De post is hieronder te bekijken. Een woordvoerder van Sony heeft onlangs tegen Eurogamer gezegd dat de opnames van de film nog niet begonnen zijn. De crew is druk bezig met de laatste voorbereidingen en hoopt binnenkort te beginnen met opnemen.

De productie van de Uncharted-film heeft op zijn zachtst gezegd een moeilijke start gehad. Zes regisseurs zijn van de film afgestapt, waardoor de film erge vertraging opliep. Dit jaar werd bekendgemaakt dat Ruben Fleischer de taak op zich nam als regisseur, maar de opnames konden alsnog niet beginnen vanwege het coronavirus. De Uncharted-film staat nu op de planning voor ergens volgend jaar en bevatt Tom Holland (Nathan Drake) en Mark Wahlberg (Sully) in de hoofdrol.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Op 1,5m afstand natuurlijk!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren