1. Uncharted-film verliest wéér een regisseur

Uncharted-film verliest wéér een regisseur

Dan Trachtenberg stapt op

De Uncharted-fim is al enige tijd in productie en er zijn al meerdere regisseurs opgestapt. Inmiddels heeft de huidige regisseur, Dan Trachtenberg, ook laten weten dat hij ermee stopt.

Sony is echter nog steeds van plan om de Uncharted-reeks te verfilmen, maar niet langer met Dan Trachtenberg. Er is namelijk bekendgemaakt dat Trachtenberg zich officieel terug heeft getrokken uit de Uncharted-verfilming. Vooralsnog is er geen opvolger aangewezen.

Trachtenberg heeft laatst nog de pilot-aflevering van The Boys geregisseerd, maar het is niet helemaal duidelijk waarom Trachtenberg zich teruggetrokken heeft. Playstation Productions, het officiële media bedrijf van Sony, staat nog altijd achter het idee van de een verfilmde Uncharted-versie. De film werd al in 2014 aangekondigd en sindsdien verloor de film maar liefst vijf regisseurs!

The Nathan Drake Collection

Tom Holland blijft echter gewoon de rol van Nathan Drake bekleden en aangezien hij waarschijnlijk niet meer voor gaat komen in de MCU, heeft hij vast genoeg tijd voor de Uncharted-film. De releasedatum die eerder werd aangekondigd komt namelijk steeds dichterbij. Het idee is namelijk dat de film in december 2020 in de bioscopen gaat draaien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Gebed zonder eind. Trek lekker de stekker eruit zou ik zeggen. Ik ben een fan van de games (halve films an sich), maar van mij hoeft dit allemaal niet. En als het dan ook nog eens zo lastig gaat, al meerdere jaren op een rij, kap er dan maar gewoon mee. Maar ja, that's just me! Misschien is er nog wel een grote achterban die wel staat te springen…
  • @Jorn6810

    Nou die fanmade uncharted film met Nathan Fillion (YouTube) smaakte behoorlijk naar meer. Die is echt wel goed. Misschien dat ze daar maar eens wat inspiratie vandaan moeten halen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren