1. Uncharted-film wordt mogelijk maandag onthuld met Nathan Fillion in de hoofdrol

Uncharted-film wordt mogelijk maandag onthuld met Nathan Fillion in de hoofdrol

Instagram-posts lijken er naar te hinten

De langverwachte verfilming van Uncharted wordt mogelijk maandag onthuld en acteur Nathan Fillion zou wel eens een belangrijke rol in de film kunnen krijgen.

Fillion heeft een tweetal foto's geplaatst op Instagram met daaronder de datum van aanstaande maandag. De foto's lijken een connectie te hebben met de Uncharted-gamereeks, waardoor fans nu speculeren dat er maandag meer details over een verfilming van deze reeks uitgebracht worden.

Op één van de foto's is de rapper Drake te zien, met daaronder de tekst 'Sic Parvis Magna'. Drake is ook de achternaam van Uncharted-hoofdpersonage Nathan, en bovengenoemde term komt in de Uncharted-reeks voor. Op de andere foto is een landkaart te zien.

Het is een mogelijkheid dat de posts niets met een Uncharted-film te maken hebben. Er lijkt echter wel naar te hinten. Daarbij zien veel fans Nathan Fillion, bekend van zijn rollen in o.a. de cultserie Firefly, als een geschikte kandidaat om Nathan Drake te vertolken. Meer details zijn op dit moment niet bekend.

"De Uncharted-film zou al zo lang in de maak zijn dat ik de hoop een beetje had opgegeven, dus des te mooier zou het zijn als de film maandag wordt onthuld. Hoewel je je kunt afvragen of zo'n filmische gameserie wel een film nodig heeft, is Fillion een erg geschikte keuze voor Drake. We gaan het merken." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zou echt heel vet zijn, sws Nathan Fillion is al +1
 • Deze hints zijn wel dusdanig obvious dat ik me niet kan voorstellen dat het om wat anders zou gaan. Benieuwd of er maandag dan ook echt al een trailer getoond wordt. Ik hou van de Uncharted serie, maar heb toch mijn twijfels over een verfilming! Ik laat me graag verrassen
 • De ''wandelgangen" hebben het over een prequel. Daar zou ik Nathan misschien iets te oud voor vinden… Maar verder is hij de perfecte acteur ervoor.
 • Cool! Hoewel wat aan de oude kant, heeft hij wel het perfecte charisma voor Drake. En dat er een acteur van zijn kaliber aan boord is, geeft me iets meer vertrouwen in de production value.
 • Ik heb Nathan Fillion altijd al op Nate Drake vinden lijken. Mooi dat hij de rol nu ook echt krijgt.
 • Ze kunnen net zo goed een nieuw deel maken ipv een film. De games voelen toch al als speelbare films.
 • @DarkGoomy Wat ook gelijk de hele reden is waarom ik deze film zo onnodig vind. Net als Tomb Raider vind ik Uncharted geen interessante game om te verfilmen. The Witcher, Caslevania en AC vond ik qua franchises interessanter.
 • @benjaminben

  The Witcher interessant om te verfilmen? Nou uhm, ik heb liever de serie waar Netflix nu mee bezig is.
 • @DarkGoomy

  Zolang er geen goede Indiana Jones verschijnt moeten we andere opties zoeken.
 • Op IMDB staat Tom Holland als Nathan Drake?
 • @Tjarkojan Misschien als de jonge Nathan Drake.
 • Ik hoop het zo erg.
  Beter te laat dan nooit, hahahaha.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren