1. Uncharted regisseur wederom opgestapt

Uncharted regisseur wederom opgestapt

Levy verlaat de film door schema voor 20th Century Fox-film

Regisseur Shawn Levy heeft aangegeven dat hij niet verder gaat met de verfilming van Uncharted. Levy startte in 2016 met de productie voor de gameverfilming, maar heeft aangegeven dat hij groen licht heeft gekregen voor de productie van gameverfilming van Free Guy geproduceerd door 20th Century Fox.

De verfilming van de Uncharted-franchise staat al jaren op de planning en in 2016 leek er eindelijk schot in te komen toen Shawn Levy de rol van regisseur op zich nam. In de tijd dat Levy bezig was met de film is Tom Holland gecast als hoofdrolspeler Nathan Drake. Levy en Holland hebben samengewerkt aan het verhaal van Uncharted dat een origine-verhaal gaat worden. Levy gaf al eerder aan hij meerdere projecten had lopen en het een kwestie van tijdsplanning was.

Uncharted

Afgelopen zomer meldde Shawn Levy nog dat de productie van Uncharted binnenkort van start ging en dat hij erg enthousiast was over de film en het script. Zijn schema loopt uiteindelijk nu toch anders dan gedacht.

Wie nu de rol van regisseur op zich gaat nemen voor de verfilming van Uncharted is nog onduidelijk, maar Sony is druk bezig met zoeken naar een vervanging. Tom Holland blijft ook nog steeds aan voor de rol van Nathan Drake.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Tom Holland?? Wat raar gecast zeg! Hij ziet er uit als een jong jochie. Tenzij dat ook de bedoeling van het script was, om hem in de jonge jaren te laten zien snap ik echt niet waarom hij hier voor de persoon zou zijn.

    Zo'n beetje iedere fan van de franchise die de short film met Nathan Fillion van Uncharted heeft gezien zou hem graag in een volle verfilming hebben.
  • @marcrenzo
    Oh ik zie nu dat je praktisch hetzelfde al had gepost als dat ik net doe. Roerend eens iig.
  • Ik wist niet dat Tom Holland hiervoor gecast was? Die lijkt me te jong ogen en heeft niet het alfa-mannetjes sfeertje om zich hangen dat bij Drake hoort maar goed.
  • @xevulutionx

    Tom zou toch de jonge Nathan spelen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren