1. De verschillende klassen in Battlefield V

De verschillende klassen in Battlefield V

Xbox One X-bundel met de game aangekondigd

Er zitten grote verschillen tussen de diverse klassen in Battlefield V. Een nieuw uitgebrachte trailer toont die verschillen.

Elke klasse heeft zijn eigen rol binnen de game. Zo is de recon perfect om van een afstand vijanden neer te halen met een sluipschuttergeweer en heeft de medic meer manieren gekregen om neergehaalde soldaten weer tot leven te wekken.

De trailer werd voor het eerst getoond tijdens de Microsoft Xbox-livestream gisteren. Daar werd ook aangekondigd dat er een Xbox One X-bundel met de game beschikbaar komt op de lanceerdatum van het spel, 19 oktober. Deze kost 499,99 euro en komt met de console met 1 terabyte aan schijfruimte, de game, Battlefield 1943 en een maand gratis EA Access en Xbox Game Pass.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • De Social Justice Warrior klasse lijkt mij fantastisch! Deze ga ik zeker uitproberen.


  "My son loves lightsabers and he said to me. I can have a lightsaber on Battlefront so why can’t I have one on Battlefield 5. Then I said; 'Right, this is not ok!' And now we probably get lightsabers in BFV" _O-
 • @CerandoX.nl
  Lijkt me wel wat voor jou inderdaad. Je zeurt net zo vaak als zij doen

  Ik snap niet dat je dit soort berichten blijft lezen.
 • @blue_blade_3
  Ja echt bijzonder vermoeiend. Prima dat je commentaar hebt maar wees redelijk. -Edit- twee reacties plaatsen op hetzelfde bericht met vrijwel dezelfde "nutteloze" inhoud vind ik wel wat overdreven.

  Om MYTHICZ te quoten "…om nou te zeggen of je iets bijdraagt…". Wellicht uit een andere context maar het omvat de essentie wel.
 • Vraag me af of we nu ook tot het punt komen dat devs niet meer naar SJW's gaat luisteren. Ik zag dat ze nu ook al CD Project Red aanvallen om de tweet "did you just assume my gender?". De gamers raken het een beetje zat
 • @mightybundy
  Helaas zitten veel van dit soort mensen in de US gamemedia en bij ontwikkelaars…

  Zoek maar is Far cry 5 Confused us van gamespot op Youtube. Ze zijn gewoon in shock dat iemand negatief praat over Obama.
 • @ShadowhunterrX
  Idd. Ze begrijpen de hele setting niet, net als DICE de setting van BFV niet begrijpt.

  Nou ja, het toont zich duidelijk in het aantal pre-orders.
 • BFV en Soul Calibur VI op dezelfde dag. Mare deze sexist gaat voor Soul Calibur. In deze game zijn geen vrouwen en je kan zeker geen eigen vrouwelijke character maken *sarcasme*.
 • Op us fora zijn er toch weer wat mensen hyped geraakt na deze trailer. Misschien valt het allemaal wel mee voor dice.
 • @adutchman

  Waar waar :o ?
 • @ShadowhunterrX

  Hier hier:
  www.resetera.com/threads/battlefield-5-official-the-company-trailer.63382/

  Korte threat maar toch, geeft me hoop 😁
 • @adutchman

  BFV ziet er ook fantastisch uit. Ik snap die reacties en als je niet om het thema geeft dan is het een fantastische game
 • @CerandoX.nl

  Eens. Voor mij blijft het geweldig. Alleen ga ik deze keer RDR 2 eerst grondig doorspelen voordat ik aan BF5 begin. Ik zal wel niet de enige zijn.
 • @adutchman
  Resetera is geen goede afspiegeling. Ze haten bijvoorbeeld FarCry 5 en kingdoms reckoning, games met geweldige sales. Die staan altijd om politics te springen of ze de game kopen is een tweede….
  Voorbeeld Resetera ban

  Geen zorgen mensen halen de game wel en hoop van harte dat de live service 10x beter is dan Battlefront 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren