1. Fysieke versie van Untitled Goose Game onthuld

Fysieke versie van Untitled Goose Game onthuld

Het gaat om een milieuvriendelijke fysieke versie

Er gingen al langer geruchten over, maar nu is het officieel: Untitled Goose Game komt fysiek naar Switch en PlayStation 4.

Dat werd aangekondigd door iam8bit tijdens de Day of the Devs-livestream. In samenwerking met Skybound Games en ontwikkelaar House House bevat de fysieke versie een met de hand getekende kaart, een catalogus van 24 pagina's en een 'No Goose'-sticker. Het gehele pakket is van milieuvriendelijk materiaal gemaakt. Later dit jaar komt ook de soundtrack uit op gerecyclede vinyl.

Er zijn nog geen precieze data voor de fysieke edities en de soundtrack bekendgemaakt, maar het moet ergens in het derde kwartaal van dit jaar verschepen. Reserveren kan via de iam8bit-website.

Untitled Goose Game laat spelers een gans besturen die losgaat in een nietsvermoedend dorp. In de game loopt men door verschillende gebieden van een stad, van de achtertuinen van inwoners tot winkelstraten. Als gans is het de bedoeling om allerlei objecten te stelen, streken uit te halen en vooral veel mensen lastig te vallen.

Untitled Goose Game
Untitled Goose Game

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Bijna aangeschaft… $40 is op zich veel maar prima voor een mooi verzamelstuk. Maar om er dan ook nog bijna een tientje aan verzendkosten voor te betalen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren