1. Untitled Goose Game komt ook naar Xbox One en Xbox Game Pass

Untitled Goose Game komt ook naar Xbox One en Xbox Game Pass

Nu waggelt hij overal heen

Via Twitter laat het officiële account van Xbox Game Pass weten dat Untitled Goose Game naar de Game Pass gaat komen en dus naar Xbox One.

Het nieuws kwam gisteren, vlak na de aankondiging van de PlayStation 4-port van de populaire game. De zeer geliefde gans waggelt zich een weg naar alle consoles op deze manier en is straks dus beschikbaar voor de Xbox One en via Xbox Game Pass. Microsoft biedt spelers de mogelijkheid om met Xbox Game Pass voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang te krijgen tot de games in die bibliotheek. Ondertussen zijn er al ruim honderd games voor spelers om gebruik van te maken en er worden deze maand meer toegevoegd.

Untitled Goose Game wordt door de ontwikkelaar omschreven als een slapstick-stealth-sandbox, waarin je als gans bent losgelaten in een nietsvermoedend dorpje. In de game loop je door verschillende gebieden van een stad, van de achtertuinen van inwoners tot winkelstraten. Als gans is het de bedoeling dat je allerlei objecten steelt, streken uithaalt en vooral veel mensen lastig valt terwijl je eindeloos aan het gakken bent.

Untitled Goose Game is reeds beschikbaar voor Switch en pc en komt op 17 december uit voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren