1. Update Battlefield 5 voegt cosmetische microtransacties toe

Update Battlefield 5 voegt cosmetische microtransacties toe

Battlefield-valuta nu live

Een update voor Battlefield 5 voegt microtransacties toe aan de game. Met Battlefield-valuta kunnen spelers cosmetische spullen, elite-sets en time savers kopen.

Battlefield-valuta staat los van Company Coin, dat spelers verdienen door te spelen. Battlefield-valuta wordt aangeschaft voor momenteel nog onbekende prijzen. Spelers kunnen vanaf vandaag cosmetische spullen aanschaffen van alle zeldzaamheidsniveaus, waarvan een gedeelte ook te krijgen is door te spelen.

Elite-sets en time savers zijn momenteel nog niet beschikbaar. Elite sets worden geïntroduceerd in Chapter 3 van Tides of War en bieden spelers personages met een verhaal en achtergrond. De eerste twee heten Seamus en Ernst, die net als de andere elites speelbaar zijn in alle modi.

Ook later komen time savers, die spelers kunnen aanschaffen om loot tiers te skippen of een xp-boost te krijgen. Time savers worden ook samen met elite-sets en cosmetische spullen aangeboden in bundels.

Battlefield 5

De microtransacties in Battlefield 5 lijken vergelijkbaar te zijn met die van Battlefield 1, maar dan zonder lootboxen. Wel is opmerkelijk dat Dice en EA kiezen voor xp boosts, aangezien deze controversieel zijn onder gamers.

Recent lanceerde Firestorm, de batte-royale-modus van Battlefield 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het moet er toch weer in gepropt worden hè. Lamme trekzakken zijn het.
  • @dewokkel
    Dat sowieso, maar toch heb ik dit liever dan een BF1 waar langzaam de playerbase werd opgesplitst door betaalde uitbreidingen.
  • @AWESOMEDUDE3 Dat ben ik helemaal met je eens. Dat hebben ze in dit deel tot op heden goed voor elkaar.
  • Moord! Brand!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren