1. Update brengt hogere moeilijkheidsgraad naar World War Z

Update brengt hogere moeilijkheidsgraad naar World War Z

Nieuwe nuttige beloningen

World War Z heeft een update ontvangen, genaamd Six Skulls. De update is reeds te downloaden voor de PlayStation 4 en Xbox One. Pc-gamers moeten nog even geduld hebben.

De Six Skulls-update introduceert de Extreme Six-Skull-moeilijkheidsgraad in World War Z. Alle zes de hoofdstukken zijn op dit niveau speelbaar. Saber Interactive geeft aan dat communicatie en tactische voorbereidingen noodzakelijk zijn om deze moeilijkheidsgraad te voltooien.

Met deze moeilijkheidsgraad zijn per hoofdstuk nuttige en unieke beloningen te verdienen. Zo word je na het voltooien van het eerste hoofdstuk op de nieuwe moeilijkheidsgraad beloond met een Wakizashi melee-wapen. Wanneer je goed genoeg bent om alle huidige hoofdstukken te voltooien ontvang je een uniek gemodificeerde Mk110-sluipschuttersgeweer.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe update.

Naast de nieuwe moeilijkheidsgraad worden ook de kisten met ammunitie aangepakt door Saber Interactive. Voortaan kan je op de Hard-moeilijkheidsgraad gemiddeld nog maar twaalf keer je munitie bijvullen, terwijl dit op de hogere niveaus slechts zes keer mogelijk is. Deze hoeveelheid verschilt per wapen. Ook worden er bij deze update verschillende bugs opgelost.

De volledige patch notes zijn hier te bekijken.

De Six Skulls update is nu te downloaden voor PlayStation 4, Xbox One, en zijn binnenkort verkrijgbaar voor de PC in de Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren