1. Update: Trailer voor Crysis Remastered gelekt

Update: Trailer voor Crysis Remastered gelekt

Ook naar Nintendo Switch

Update: Inmiddels is ook een teaser trailer uitgebracht via het Twitter-kanaal van Intel. Deze is al verwijderd, maar de video is hierin nog te bekijken.

Origineel bericht:De remaster van de eerste Crysis-game is onthuld. De remaster is gevonden in de metadata van de Crysis-website.

Eerder deze week kwam plotseling het Twitter-account van de videogame-franchise na drie jaar weer tot leven, wat voor het vermoeden zorgde dat er binnenkort een aankondiging voor Crysis aan zat te komen. Later verscheen er een tweet die hintte op een mogelijke remaster van de eerste Crysis-game die nu tijdelijk onthuld was.

Op de officiële website van Crysis is de remaster in de metadata te vinden, compleet met een afbeelding waar alle platformen op staan. Crysis Remastered is ontdekt door IashMan die zijn vondst op Twitter deelde. In de omschrijving van de remaster staat het volgende: "Crysis Remastered biedt nieuwe grafische functies, hoogwaardige texturen en eigen hardware van CRYENGINE - en API-agnostische ray tracing voor pc, PlayStation, Xbox en voor het eerst naar de Nintendo Switch." De tweet en de afbeelding van de remaster zijn hieronder te bekijken.

Crysis Remastered komt uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Lekker hoor Crysis op de Switch. Het zijn maar ports of remasters maar elke console game op een handheld ben ik blij mee.
 • @ShadowhunterrX

  Ik vind first-person shooters echt niet lekker werken op de Switch. Heb jij daar geen problemen mee?
 • @Silverwolf heb zelf geen switch maar mij lijkt de Pro controller de enige optie voor de Switch om een FPS ene beetje comfortabel te spelen. Vooral in handheld mode lijkt me niet lekker spelen idd
 • @Silverwolf
  Nee, niet echt. Je past je gewoon aan van wat je hebt of zoals REAL13 al zegt gewoon een Pro controller.
 • @ShadowhunterrX

  Is zo'n pro controller te vergelijken met een Xbox of PS4? Luigi gaf al aan er moeite mee te hebben?

  Denk dat ik het gewoon voor m'n laptop haal.
 • @Silverwolf
  Pro controller heeft meer weg van een Xbox controller. Buiten de triggers wat gewoon een knop is en niet kan bepalen hoeveel gas je geeft met racen.
 • @ShadowhunterrX

  Misschien is die van mij nog stug hoor want meestal speel ik in handheld modus. Maar heb laatst een keer Celeste op groot scherm gespeeld en dan ben ik echt minder snel met die pro controller dan wanneer ik m op handheldmode speel.
 • @Luigi1985
  Lastig te zeggen. Misschien door de kleinere deadzone van de joy con. Geen idee, kan veel factoren hebben. Vergeet niet de joy con heeft veel kleine kinderziektes in de pokjes met vuil ;).
 • @Silverwolf

  ik gebruik deze dingen:

  https://www.techspot.com/news/80507-hori-upcoming-grip-controller-bigger-more-ergonomic-alternative.html

  Ik moet zeggen dat dit ding werkelijk al mijn games veel fijner laat spelen dan de kleinere Joy-cons. Beetje Xbox-controller gevoel. Werkt echt mooi, veel meer controle over mijn games.

  In Celeste had ik heel veel moeite met de draaigrens van de sticks van de Joycons ; wanneer is het boven en wanneer ga ik rechtuit. Sinds ik deze dingen heb is dit probleem echt weg. Raad ze iedereen aan. Ook voor shooters zijn ze een stuk fijner in gebruik.
 • Crysis op een Nintendo console, dat dat nog eens zou gebeuren. Daarnaast blij met deze remaster aangezien ik het origineel nooit gespeeld heb.
 • Ik hoop van harte dat de aim down sight nu ook een optie voor hold heeft ipv click op de PC.
 • Had remake voor ps5 en xboxsex verwacht
 • Deze komt er mss wel. Denk op de PS4.

  Bij de pro-controller vd switch heb ik altijd t idee dat je de knoppen veel verder moet indrukken en dus trager bent.

  Ben ik de enige?
 • Gaaf man, vette game. Hopelijk gaat deze nog in 2020 verschijnen.
 • Deze is vroeger helemaal aan me voorbij gegaan. Omdat iedereen zo enthousiast is over deel 1 ga ik hem vanavond maar eens uitproberen via Origin. Ben benieuwd!
 • Deze klassieker heb ik vroeger gemist! Ik zal 'm zeker eens proberen!
 • Vet, hoop ook op een soundtrack van Hans Zimmer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren