1. Diablo 3 krijgt nieuwe klassensets en gamemechanisme

Diablo 3 krijgt nieuwe klassensets en gamemechanisme

Blizzard komt met grote patch-update

Blizzard gaat een grote patch-update uitvoeren voor Diablo 3. In de notities van de update staat dat er onder andere een aantal nieuwe klassensets en een gamemechanisme bijkomen.

Het testen van deze update gaat 6 februari van start. Naast het feit dat een aantal bugs en glitches worden aangepakt, komen er met de update drie nieuwe klassensets bij: The Barbarian, The Witch Doctor en Wizard.

The Barbarian krijgt de Horde of the Ninety Savages-set. Hiermee krijg je verschillende bonussen die je shouts en effectiviteit tegen vijanden verbeteren. Voor de Witch Doctor wordt de Mundunugu’s Regalia-set aan de game toegevoegd. Met deze outfit-set loop je onder andere vijftig procent minder schade op in de Spirit Realm en volgt de Big Bad Voodoo je twee keer zo lang. De Wizard krijgt The Typhon’s Veil outfit-set. Met deze set richten je Hydra’s onder andere meer schade aan.

Diablo Immortal

Naast de nieuwe klassensets wordt ook een nieuw thema aan het twintigste seizoen van de game toegevoegd. Het nieuwe thema heet Season of the Forbidden Archives en bevat een nieuw mechanisme waarin je met Kanai’s Cube legendarische krachten kan kiezen voor je wapens, sieraden en harnas.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren