1. Microtransacties vanaf 2 augustus in Gran Turismo Sport

Microtransacties vanaf 2 augustus in Gran Turismo Sport

Update nu al beschikbaar

Gran Turismo Sport krijgt via een update microtransacties. De update met nieuwe content is nu al uit.

Update 1.23 is inmiddels uit en voegt microtransacties toe die het voor spelers mogelijk maken om bestaande auto's in de game te kopen. De microtransacties zijn alleen nog niet in Europa beschikbaar - dat is pas vanaf 2 augustus het geval. In Japan liggen de prijzen per auto tussen de 100 en 300 yen, omgerekend tussen de 0,77 en 2,31 euro.

Verder bevat de update een nieuwe fictionele track genaamd Circuit de Sainte-Croixe, dat drie verschillende lay-outs heeft, alsmede gespiegelde versies. Ook kunnen spelers decals aan racepakken en helmen toevoegen. Tot slot bevat de update nieuwe auto's, waaronder de Mercedes AMG W08, waarmee Lewis Hamilton vorig jaar zijn F1-winst in de wacht sleepte. Al deze nieuwe elementen zijn al wel beschikbaar voor Europese gamers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Jeuj! Microtransacties.

  Edit:
  "Gelukkig kan alle auto's redelijk snel verkrijgen zonder ook maar één keer micro transacties te gebruiken."

  Dat is dan wel weer netjes, ja. Ik heb niet zoveel met DLC, tenzij 't een leuke indie game betreft of een expansion á la Hearts Of Stone, Blood And Wine of The Frozen Wilds is.
 • @Rainking
  Ik vond Frozen Wild eerlijk gezegd een beetje tegenvallen, zeker in het lijstje met HS en BW. Maar goed dat zijn ook wel echt de beste uitbreidingen die ook gekocht en gespeeld heb.
 • Gelukkig kan alle auto's redelijk snel verkrijgen zonder ook maar één keer micro transacties te gebruiken. Maar mooi dat deze micro transacties er komen voor de mensen met weinig tijd.

  Micro transacties done right imho.

  Liever optionele micro transacties dan verplicht dlc kopen om auto's te verkrijgen.
 • Mooi maar ga toch niks besteden,wil gewoon gamen klaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren