1. Update voor The Division voegt nieuwe Global Events toe

Update voor The Division voegt nieuwe Global Events toe

Nu te downloaden

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Tom Clancy's The Division. Hiermee worden onder andere twee nieuwe Global Events toegevoegd.
Het gaat om update 1.8.1 en die is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe Global Events zijn Blackout en Onslaught. Eerstgenoemde begint eind april, terwijl Onslaught eind mei moet beginnen.


In Blackout zijn agenten uitgerust met Shock Ammo. Door te rennen en schieten wordt de Charge-meter opgeladen. In de Extreme-variant van Blackout kunnen spelers vijanden in één keer doden met Overcharged-melee aanvallen.

Onslaught geeft spelers de mogelijkheid om Burn-, Bleed- en Gas-effecten op vijanden te gebruiken. De nieuwe Global-events ontgrendelen in totaal veertig nieuwe ontgrendelbare Commendations.

Verder voegt de update 4K-ondersteuning op Xbox One X, Legendary-moeilijkheidsgraad voor de Amherst Apartment- en Grand Central Station-missies, en tot slot worden er ook allerlei bugs weggewerkt. Alle veranderingen zijn hier te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Toch weer eens opstarten. Ben benieuwd met de one x update.
  • Yes eindelijk de xonex-update daar zat ik op te wachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren