1. Je kunt nu 64 levels uploaden in Super Mario Maker 2

Je kunt nu 64 levels uploaden in Super Mario Maker 2

Een verdubbeling van de vorige limiet

Spelers kunnen nu maximaal 64 levels uploaden in Super Mario Maker 2.

Dit is een verdubbeling van het aantal te uploaden levels, want vanaf de lancering stond tot voor kort het maximaal aantal te uploaden levels op 32. Veel mensen stoorden zich hier aan, helemaal omdat het in de eerste Mario Maker uiteindelijk mogelijk was om honderd levels te uploaden.

Het nieuws werd bevestigd via een in-game bericht wanneer spelers het spel opstarten. Nintendo laat weten dat het van plan is om de uploadlimiet in de toekomst nogmaals te verhogen. Het bedrijf stelde de limiet in eerste instantie in om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk kwalitatief hoogstaande levels werden geüpload.

In Super Mario Maker 2 voor de Switch kunnen spelers hun eigen tweedimensionale Mario-levels maken. Ook kan men de levels van anderen spelen. Daar is wel een Nintendo Switch Online-abonnement voor nodig.

mario maker 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kan iemand mij uitleggen waarom bijna alle levels die ik op YouTube zie langskomen de N64 design hebben? Ik vind de stijl van NSM bijvoorbeeld veel toffer, maar ik heb het idee dat de meeste levels in 64 stijl gemaakt worden.
  • @blue_blade_3

    N64 stijl? Die is er niet…
  • @Piet S.
    Ik bedoel de Super Mario Bros stijl. Ik ken al die benamingen niet en ik dacht dat die game op de 64 was uitgekomen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren