1. Usain Bolt onder voorbehoud mogelijk naar Fifa 19

Usain Bolt onder voorbehoud mogelijk naar Fifa 19

EA wil eerst dat Bolt een professioneel contract krijgt

EA wil mogelijk Usain Bolt in Fifa 19 beschikbaar stellen als speler. Hiervoor wil EA wel dat Bolt eerst een professioneel contract ondertekent. Bolt, die rondom de wereld bij diverse clubs heeft getraind, heeft duidelijk gemaakt dat hij probeert om een contract te krijgen bij een professionele club.

Olympisch kampioen, Usain Bolt speelt op dit moment voetbal in de Australische eredivisie, A-League bij club Central Coast Mariners. Fans van Fifa 19 kunnen niet wachten om Usain Bolt in de game te krijgen. Mede door zijn snelheid is het een speler om naar uit te kijken. EA wil Usain Bolt alleen in Fifa 19 beschikbaar stellen wanneer hij een professioneel contract ondertekent. Als Usain Bolt tekent kan hij gedurende de winterstop of later waarschijnlijk in Fifa 19 te zien zijn.

Bolt

Als Bolt geen contract tekent, wordt er ook gerumoerd over het idee dat hij als transfervrije speler in de game terecht kan komen. Reeds scoorde Bolt zijn eerste twee goals voor de Australische club.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Wat leuk, iemand van 32 die een 20 seconden sprint kan trekken wordt hoger geschat dan mensen die het al jarenlang beoefenen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren