1. V-Rally keert terug met vierde deel

V-Rally keert terug met vierde deel

Klassieke reeks krijgt nieuwe game op pc, PS4, XOne en Switch

De rallyserie V-Rally krijgt na jaren afwezigheid een nieuw deel in de vorm van V-Rally 4.
De game wordt ontwikkeld door Kylotonn Games, bekend van onder andere racegame TT Isle of Man. Regisseur Alain Jarniou werkte eerder al aan V-Rally 3 op PlayStation 2. "Het is een eer voor mij om weer aan de reeks te werken. Het is een exceptionele titel waar ik een speciale connectie mee heb."


V-Rally 4 moet rond de vijftig verschillende wagens krijgen en diverse evenementen, waaronder normale rally, rallycross en het beklimmen van heuvels. De game komt ergens in 2018 naar PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. De eerste V-Rally kwam oorspronkelijk in '97 uit voor PlayStation.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Heb vooral mooie tijden beleefd met deel 1 en 3. Deel 2 kan ik mij niet meer voor mij halen. Laat maar komen, ben benieuwd of de sfeer behouden blijft die de serie had!
  • Klinkt goed, zo lang geleden al dat het bijna nostalgie is geworden.
  • Met die ontwikkelaar heb ik er persoonlijk 0 vertrouwen in maar we wachten het af.
  • Dit gaat een low budget titel worden. Ik kijk persoonlijk meer uit naar The Crew 2. Vorig jaar september al aangemeld voor de beta. Maar nog steeds geen data om de game te spelen. Duurt te lang!
  • @SuperLuuk80 Ik vond The Crew persoonlijk een grote tegenvaller. Het voelde aan als een lowbudget-titel. Waarom kijk je zo uit naar deel 2?
  • Ik heb zo mijn twijfels bij de ontwikkelaar en de kwaliteit, maar ik ben wel benieuwd! Bakte er destijds nog niet zo veel van, maar heb me zeker vermaakt met de oude games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren