1. God of War-studio op zoek naar nieuw talent

God of War-studio op zoek naar nieuw talent

Hint naar God of War-vervolg

Santa Monica Studios heeft een vacature online geplaatst voor een Senior Character Concept Artist. De beschrijving hint dat er wordt gezocht naar creatief talent voor een mogelijke nieuwe God of War-game.

In de beschrijving van de vacature is te lezen: "Work with the Art Directors and Leads to create a high quality characters, gods, creatures, and props."

Als inleiding van de beschrijving wordt er gezegd dat Santa Monica Studio zoekt naar een ervaren Senior Character Concept Artist om te helpen met het ontwerpen van genre definiërende visuals enkel en alleen voor de PlayStation.

"Come help us design a rich cast of characters and creatures steeped in story, mythology, mixed with strong historical detail and influences," aldus de vacature.

Ook moet de sollicitant aan de volgende eisen voldoen:

  • Moet in staat zijn personages te ontwerpen die zowel visueel sterke kanten hebben als de gameplay en het verhaal ondersteunen.
  • Heeft kennis van ontwerpprocessen door middel van thumbnails, schetsen, schilderen, model sheets, en productieschilderijen.


Het kan zijn dat er talent wordt gezocht voor een uitbreiding voor God of War, maar dat is vrij onwaarschijnlijk. Gezien het succes van de nieuwste game met Kratos, is een opvolger meer voor de hand liggend.

Hier komt bij dat Cory Barlog, de creative director van de game, in mei zei dat hij vijf ideeën had voor een vervolg van God of War. Hij wilde tevens minder lang doen over het ontwikkelproces, in plaats van een ontwikkeltijd van vijf jaar. "We waren aan het feesten op een vrijdag, de dag nadat we God of War hadden uitgebracht, en je hoorde overal ideeën over hoe men de game nog beter kon maken."

God of War atreus

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Are they looking for a girl or a BOY!? Hehe

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren