1. Vacatures bij Arkane voor 'onaangekondigde titels'

Vacatures bij Arkane voor 'onaangekondigde titels'

Zowel Austin als Lyon

Arkane Studios heeft vacatures online geplaatst voor meerdere onaangekondigde titels. Zowel in de studio in Austin als in Lyon wordt er aan nieuwe games gewerkt.

Arkane Lyon is bekend van games als Dishonered 2 en het aankomende Deathloop. De studio zoekt onder andere een programmeur "om het team uit te breiden en de interne technologie te versterken". De studio zoekt mensen voor "een nieuw, onaangekondigd project".

De laatste game van Arkane Austin was Prey uit 2017. Het is niet bekend waar de studio sinds die tijd aan werkt. De vacature voor een Technical Engineer laat daar ook weinig over los, er wordt alleen genoemd dat de nieuwe werknemer aan 'de volgende AAA-titel' zal werken.

Arkane Studios valt onder ZeniMax, dat gisteren werd gekocht door Microsoft. Mogelijk worden deze onaangekondigde titels dus exclusieve games voor Xbox en pc. Het ligt in ieder geval voor de hand dat de nieuwe projecten onderdeel zullen worden van Game Pass.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Naar mijn smaak is Arkane belangrijker dan de studio achter TES of Fallout. Erg benieuwd waar ze mee komen.
  • @That Mr Awesome De laatste beelden van Deathloop zagen er super uit.
  • @Snake_NL
    Grafisch viel ie me wat tegen, maar de gameplayloop lijkt me wel tof.
  • Dishonered is een leuke game, voor Deathloop loop ik nog niet echt warm.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren